Algemeen

KFC Turnhout zal tijdens het seizoen 2021/2022 actief zijn in de "3e KLASSE - AMATEURS VV".

De clubvisie blijft intact nl. de A + Beloften + U19 kernen stofferen met regionale spelers die op één of andere manier een aanknopingspunt hebben met Turnhout. Deze groep van jeugdige spelers worden bijgestaan door een groep van ervaren spelers.

De sportieve doelstelling voor het nieuwe seizoen is duidelijk: een goed seizoen maken, meer kwalitatieve goede wedstrijden spelen en jeugsspelers kansen aanbieden. KFC Turnhout is klaar voor het seizoen 2021-2022.

De technische staf wordt grotendeels intact: Jo Christiaens blijft de T1, Bart Mathijs en Marc Slootmans zijn in functie als respectievelijk T2 en beloftentrainer. De doelmannen komen in handen van Bruno Appels. Ze beschikken over de nodige kwaliteiten om de spelersgroep de nodige voetbaltechnische en –tactische vaardigheden bij te brengen. 

Ondertussen blijft KFC Turnhout hard werken aan de doorstroming. De doelstelling van KFC Turnhout is duidelijk: seizoen na seizoen eigen opgeleide jeugdspelers afleveren aan de B- en/of A-kern. Deze jongeren verdienen kansen en met het nodige geduld en ondersteuning zal KFC Turnhout op termijn hiervan de vruchten plukken. 

 

Eén voor allen, allen voor één. Samen en met veel enthousiasme kunnen we van KFC Turnhout terug een sterke vereniging maken.

 

Vanwege de sportieve cel KFC Turnhout