KFCT GIN

Wil je een leuk KFCT collectorsitem? Of ben je een echte gin liefhebber?  

Vanaf 4 maart 2017 kan je in het Stadspark Stadion, tijdens een wedstrijd van ons 1e elftal genieten van een heerlijke KFCT gin-tonic.  

De gins, in de kleuren van club zijn ook te koop per fles.

De witte gin is een stevige versie, 100% graandistillaat. Jeneverbes, kardemon, laurier, oranjebloesem, sinaas, koriander en zoethout zijn de kruiden die alles mooi in balans brengen. Een gin met een intens kruidig accent, fris en zacht in jeneverbes.

De blauwe gin heeft een zuiderse toets. Een echte Kempische gin, ook 100% graandistillaat. De fijne botanicals worden gedistilleerd tot een heerlijke, zachte gin. Het evenwicht tussen de jeneverbes, rozemarijn, koriander, laurier, sinaas en kardemon zorgen voor de kruidige, mediterrane toets.  

Flessen gin zijn enkel te koop in het Stadspark Stadion, tijdens een wedstrijd en zolang de voorraad strekt.  Is de voorraad op?  Geen probleem, we bestellen gewoon bij.  Middels onderstaand bestelformulier kan je ook je bestelling doorgeven. De afhaling gebeurt in het Stadspark Stadion nadat je van ons een bericht hebt ontvangen.

Prijzen:

Gin wit: 38 euro 

Gin blauw: 40 euro 

Combi blauw-wit: 75 euro 

 

Tot ziens en santé!

(*) Verplicht veld