Links

Kbvb 2

Koninklijke Belgische voetbalbond

De Koninklijke Belgische Voetbalbond vertegenwoordigt alle voetbalclubs van België. De KBVB is opgericht in 1895 en telt tweeduizend voetbalclubs. De Bond organiseert per seizoen 300.000 voetbalwedstrijden. De Rode Duivels zijn onze ambassadeurs in het buitenland. 

Dotcomsport 2

DotComSport
DotComSport draait rond een aantal functies: trainer, scout, beheerder, afgevaardigde, dokter, kinesist,... 
Elke functie geeft toegang tot één of meerdere modules van de software om zijn taken te vervullen. 

Download

Stad Turnhout
 

De Stadsregio Turnhout is een samenwerkingsverband tussen vier gemeenten: BeerseOud-TurnhoutTurnhout en Vosselaar. De projectvereniging heeft een betere coherentie van het stedelijk gebied als doel.

De Stadsregio Turnhout ligt in het noorden van de provincie Antwerpen (arrondissement Turnhout) en telt 80.462 inwoners op een oppervlakte van 144,19 km². In die hoedanigheid vormen de gemeenten de vijfde centrumstad van Vlaanderen.

 

Veoetbalex 2

Voetbalexpress

Het is niet onze bedoeling om een intense concurrentiestrijd aan te gaan met soortgelijke websites. We appreciëren trouwens het vele werk dat meestal belangeloos door diverse collega webmasters en -redacteurs wordt verricht, al wordt dit werk door sommigen vaak sterk ondergewaardeerd en niet altijd naar waarde geschat.