Nieuws

Schoolbord, Tactiek, Voetbal, 2011 53

City Pirates - KFCT: Voorbeschouwing

KFCT moet dit weekend op bezoek bij City Pirates. De ploeg uit Antwerpen staat momenteel vijftiende met negentien punten uit negentien wedstrijden. Ze wonnen vijf keer, speelden vier keer gelijk en verloren tien keer. Ze scoorden vijfentwintig doelpunten en kregen er achtenveertig tegen.

De laatste vijf wedstrijden pakten ze een zeven op vijftien. Ze wonnen tegen Beerschot (1-2) en begin januari bij ons met 3-4. Speelden gelijk tegen Hasselt (0-0) en verloren tegen Lebbeke (0-4) en Bilzen (3-0).

 

Lees meer
Mossel

Mike Mossel is de nieuwe hoofdtrainer van KFCT

Onze nieuwe hoofdtrainer is een bekende pion in de voetbalwereld. Mike speelde in het verleden voor RBC Roosendaal (NL), Xavier Musketeers en Cincinnati Riverhawks (USA), KFC Turnhout, KFC Zwarte Leeuw, VV Hoogstraten, en Wuustwezel (BE). Als trainer was hij actief bij Cincinnati Riverhawks, KFC Zwarte Leeuw, Gloria UC, KFC Turnhout, en momenteel (sinds 2018) actief als Red Talent Trainer en Analist bij Royal Antwerp FC.
KFCT heeft ontzettend veel vertrouwen in Mike die als belangrijkste opdracht krijgt om samen met de spelerskern en de overige technische staff het behoud in 2e nationale te bewerkstelligen.
⌛️KFCT en Mike bereikten een akkoord voor de rest van het seizoen met een optie voor volgend seizoen.
Welkom aan boord, Mike!
Lees meer
De Hert

KFCT en T1 Dave De Herdt uit elkaar.

Dave De Herdt is niet langer de coach van KFCT. De samenwerking stopt per direct en in onderling overleg. KFCT gaat dus op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Tussentijds neemt de huidige technische staff onder leiding van T2, Bart Matthys, onze troepen met alle vertrouwen en vol overtuiging mee op sleeptouw.

De club dankt Dave voor zijn inzet en engagement de voorbije maanden.

Lees meer
Schoolbord, Tactiek, Voetbal, 2011 52

KFC Turnhout - Lyra-Lierse: Voorbeschouwing

KFCT neemt het vanavond op tegen Lyra-Lierse. Lyra-Lierse staat momenteel gedeeld negende met zesentwintig punten uit achttien wedstrijden. Ze wonnen zeven wedstrijden, speelden vijf keer gelijk en verloren zeven wedstrijden. Ze scoorden dertig keer en kregen er achtentwintig tegen.

De laatste vijf wedstrijden pakten ze acht op vijftien met overwinningen tegen Lebbeke (1-0) en tegen ons (1-0), gelijke spelen tegen Bilzen (2-2) en Racing Mechelen (1-1). Vorige speeldag verloren ze met 4-2 op het veld van Sporting Hasselt.

 

Lees meer