Nieuws

Mike Mossel 3 2

Oproep van onze trainer Mike Mossel

 

 

 

Onze trainer Mike Mossel vraagt aan alle supporters om morgen ook langs de lijn er vol voor te gaan en zoals altijd er als twaalfde man te staan en de ploeg luidkeels aan te moedigen.


Hij hoopt dan ook dat de supporters massaal

naar het stadion afzakken om met zijn allen

Samen dat behoud definitief binnen te halen.

Lees meer
Colman

Transfernieuws (2)

Vandaag maken we opnieuw twee nieuwe transfers bekend.

Het gaat over Sébastien Lormans , de kapitein van de beloften van Dessel Sport. Hij is een ex-speler van KFCT die terugkeert , is een centrale middenvelder en is geboren in 2003. De tweede speler is Simon Verhoeven. Hij komt over van Cappellen, is een linksback en is eveneens een ex-speler van KFCT. Hij is geboren in 2004.

Lees meer
Dessel

Transfernieuws

KFC Turnhout heeft twee spelers aangetrokken die dit seizoen in het Desselse actief waren. De eerste speler is Daan Colman (19 jaar) , deze aanvaller komt over van Dessel Sport.

Da andere speler is Jorrit Cabanier. Een 20-jarige verdediger die overkomt van Witgoor. We heten beide spelers welkom bij KFCT.

Lees meer
Foto001

KFC Turnhout grote winnaar in Westerlo op maandag 1 mei.Er stonden 8 teams in de finales van de Nieuwsblad cup in het Kuipje.

 

De dag begon om 9u met een wedstrijd tussen onze U16 en U17 tegen elkaar waarin onze U17 de wedstrijd won met 0-4.

Onze U17 gewestelijk had een moeilijke wedstrijd tegen Mariaburg. De wedstrijd eindigde in een 1-1 en daarna moesten strafschoppen beslissen en daar kroonde onze doelman Joffre zich tot een ware penaltykiller, hij stopte er 2 van de 4, met winst als gevolg.De volgende finale was van onze U15 tegen ’s Gravenwezel-Schilde waarin we de hele wedstrijd baas waren maar geen doelpunt konden scoren, 0-0 en ook daar moesten strafschoppen beslissen.
Ook daar een hoofdrol voor onze doelman. Liam Uijtdewilligen stopte één penalty en zette de laatste en beslissende elfmeter zelf om.

 

Na de middag openden onze U9 de debatten tegen Lentezon, het werd al snel 8-2 waarna Lentezon terug beter in de wedstrijd kwam maar de overwinning kwam nooit in gevaar en met 10-7 een overtuigende en verdiende zege.

Ook onze U10 wonnen overtuigend, tegen Zwarte Leeuw werd het een duidelijke 6-2 overwinning.

 

U12 had een wedstrijd tegen Way To Play, spannende wedstrijd waarin onze jongens eerst op achterstand kwamen maar de scheve situatie werd rechtgezet en resulteerde in een 3-2 overwinning.

De enige finale waarin geen blauw-witte winnaar kwam, was van onze U13. Zij verloren de finale met 3-0 van KVC Westerlo.

 

Liefst 6 van onze teams hebben de finale gewonnen en gaan door naar de interprovinciale finales op donderdag 18 mei in Lokeren-Temse.

 

Lees meer