Oxford Hemiksem - KFCT Dames B

Eric Van Oers

trainer Eric Van Oers

Laatste competitiewedstrijd KFCT Dames Provinciaal   

 

Eric Van Oers, Kevin Stoops en hun team moeten zich nog een laatste maal opladen voor een wedstrijd. Na een behoorlijk seizoen, met ups en downs, valt nu het gordijn. Een echte groep vriendinnen, die van iedere wedstrijd een feest maakte. Elke wedstrijd er 100 procent voor gaan en na affluiten samen gezellig nakeuvelen.  

De laatste twee wedstrijden waren schitterend, afrekenen met hun zwarte beest Vrij Arendonk 4-2 in de Leemshoeve. Zingend gingen ze samen van het veld, en ook nadien in en rond de kleedkamers was er euforie. Vorige week weer een mooie uitslag 4-1 tegen Sint Jozef, en weer na afloop het zoveelste feestje. Er waren verschillende hoogtepunten dit seizoen bij onze B-ploeg, voor ons buitenstaanders was er oa. ook de ontdekking en doorbraak van de net zestienjarige Ella Bertels. Een meisje voor de toekomst. Als deze ploeg volgend seizoen bijeen blijft kunnen ze misschien een gooi doen naar eerste provinciale.  

Zaterdag 16 april om 11.45 uur begint hun laatste wedstrijd ; Oxford Hemiksen – KFCT Dames B. Voor de mensen die er bij willen zijn hier het adres ; Rode-Kruisplein, 2620 Hemiksem. Van hieruit wensen we we Eric Van Oers en zijn damesploeg veel succes.  

Ploeg B