Wedstrijddiners

Na een buitengewone periode, loopt onze voetbaltrein eindelijk terug.

Al maanden trainen onze jeugdteams en seniors in bijzondere omstandigheden. Geheel Corona-proof en met inachtneming van alle veiligheidsvoorschriften. Afgelopen weekend trapte de jeugdafdeling hun competitie opnieuw op gang. En dit weekend heeft ons A-elftal – zij het met twee weken vertraging – hetzelfde gedaan op KFC De Kempen, met als resultaat de 3 punten mee naar huis. 

Tot nader order kunnen op zaterdag 26 september 2020 maximum 400 toeschouwers de eerste thuiswedstrijd én absolute derby tegen KFC Witgoor Sport bijwonen. Indien er in de komende dagen een capaciteitsuitbreiding volgt, want KFCT zou KFCT niet zijn indien zij poogt een uitzondering op de regel van 400 toeschouwers te bekomen informeren we u direct. Ook bij een capaciteitsvermindering informeren wij u.

De Rekruut nodigt u hierbij ten voordele van KFCT uit op 26 september voor het eerste clubdiner van het seizoen. Ook hier geldt een inschrijvingsbeperking om iedereen conform de COVID-19 preventiemaatregelen te kunnen ontvangen. Slechts 100 deelnemers smullen die avond mee van het menu op de volgende pagina. Schrijf dus tijdig in, want vol is helaas ‘vol’. Het principe ‘first come, first serve’ geldt.

Wilt u enkel de wedstrijd bijwonen? Registreer u dan tijdig via volgende link: http://www.kfct.be/nieuws/reserveer-voor-kfct-witgoor-dessel. We informeren u asap hoe de praktische ticketverdeling in z’n werk zal gaan.

Alle veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing: d.w.z u draagt rond en in het stadion een mondmasker, u hebt een registratieplicht, u desinfecteert overal uw handen, u neemt plaats in de kantine en op de tribune waar u dat mag en u consumeert al zittend. KFCT faciliteert maximaal waar mogelijk. Onze stewards informeren en controleren waar nodig.

Maar onthoud: het belangrijkste is dat we elkaar opnieuw kunnen treffen in (voortaan) ons eigen stadion. In de veiligste omstandigheden en blakend van enthousiasme en gezonde ambitie. Houd de komende dagen een oog op uw mailbox voor eventuele updates.

 

CLUBDINER KFCT – KFC WITGOOR Sport: zaterdag 26 september 2020 – 19u30

De Rekruut ontvangt u graag vanaf 17.00 uur (Steenweg op Gierle 113, 2300 Turnhout) voor het aperitief. Het voorgerecht wordt omstreeks 17.30 uur geserveerd. Na het clubdiner zien wij u graag terug in het stadion waar de tribunes en kantines gecompartimenteerd zullen zijn:

MENU

Aperitief

*** 

Broccolisoepje met zure room, fijne kruiden en een crumble van spek

***

Zuiders vistaartje met gegrilde groentjes op een stoemp van zoete aardappel en verse pesto

***

Tiramisu met espresso roomijs

Deelnameprijs

De prijs voor dit avondvullend programma is € 55 (excl. btw). Dit is inclusief water, wijn en bier, toegang tot de wedstrijd en Club 148 voor zover de omstandigheden dit toelaten. U kan op de dag zelf betalen of desgewenst ontvangt u van ons nadien een factuur.

Inschrijven?

Wij ontvangen uw inschrijving graag uiterlijk woensdag 23 september 2020. Vul onderstaande formulier in of stuur een e-mail naar lieve.vanhoudt8@telenet.be. Geef in uw mail goed aan met hoeveel personen u wenst in te schrijven alsook de namen van de aanwezigen. Zoals aangegeven geldt er een inschrijvingsbeperking o.w.v. Covid-19. De Rekruut mag max. 10 personen aan één tafel plaatsen. Gelieve hier rekening mee te houden indien u met een groep van meer dan 10 personen wenst in te schrijven.  

(*) Verplicht veld