Indoor toernooien

Verschillend KFCT ploegen namen deel aan indoor toernooien, lees enkele korte verslagen.

Zaalvoetbal

26-12-2015: U11 gewestelijk – indoor toernooi te Oosthoven

Onze U11 gewestelijk deden het prima op het indoor – toernooi in Oostoven. Trainer Davy was een zeer tevreden trainer; de kinderen hebben genoten van het spelletje en dit bracht automatisch leuke wedstrijden met zich mee. Enkel tijdens de finale waren de buren uit Merksplas beter bij schut.

KFCT – Sefa Herentals: 4-2
KFCT - Kasterlee: 3-1
KFCT - Oosthoven: 3-0
KFCT - Flandria: 1-0
Finale wedstrijd:
KFCT - Merksplas: 0-2

28-12-2015: U7A - indoor toernooi te Merksplas

geselecteerden: Anton, Lou, Mark, Jasper, Alec, Tjebbe & Obama

De KFCT - U7 A sluiten het sportieve jaar af met een knappe eerste plaats op het indoortornooi in de sporthal van Merksplas.

In de poulewedstrijden trof het Lentezon A, Antonia A en Weelde A.

De eerste wedstrijd was tegen het team uit Beerse. KFCT dat fel aan de wedstrijd begon, domineerde doorgaans heel de wedstrijd en scoorde via enkele knappe combinaties maar liefst 5 doelpunten. 

Ook in de tweede wedstrijd tegen Antonia werd er makkelijk gewonnen en werd de uitslag opnieuw vastgelegd op een 6-0 score. In de laatste wedstrijd van de poule nam KFCT het op tegen de andere blauw-witten Weelde. KFCT dat te laks aan de wedstrijd begon, liet Weelde goed meevoetballen. Het herpakte zich echter en besliste de wedstrijd met een 4-0 overwinning.

KFCT werd met een 9 op 9 en 20 doelpunten voor en GEEN tegendoelpunten knap eerste in zijn reeks.

Het kwam vervolgens uit tegen de reekswinnaar van de andere poule namelijk Kasterlee. KFCT dat met veel power en juiste passes speelden, won alweer met 6 doelpunten verschil.

In de finale trof het Dessel. De wedstrijd ging goed op en neer en zowel Turnhout als Dessel creëerde enkele doelpogingen.  Doelkeeper Anton hield Turnhout goed staande en het was uiteindelijk Jasper die met zijn gouden linker de wedstrijd kon beslissen. Het tornooi werd alzo verdiend gewonnen door KFC Turnhout. Knappe prestatie van de U7 A!

20151228 U7a

28-12-2015: U9B - indoor toernooi te Malle

KFCT U9B trok maandag 28-12-15 naar Malle voor het indoor toernooi. Tegenstanders Nijlen, Loenhout, Sporting Borgerhout, ZVC. Club80 en Antwerp City moesten hun meerdere erkennen in een sterk KFCT.

20151228 U9b

29-12-2015: U9B - indoor toernooi te Merksplas

Ook vandaag trok trainer Jorg met zijn team naar het indoor toernooi te Merksplas. Na het Malle toernooi van gisteren, waar team Jorg een mooie eerste plaats wist te veroveren, waren onze U9 B weer goed bij schot. Ook het Merksplas toernooi werd gewonnen, wat een mooie prestatie van onze U9B, PROFICIAT KERELS !

20151229 U9b