Nieuws

Ploeg Kampioen

G ploeg kampioen!

Zaterdag 5 september 2015 trok onze G-ploeg met de bus naar Boom voor een dagje voetbal. Op dit toernooi waren de tegenstanders niet van de poes: Branst, Westerlo en Geel waren onze opponenten.

Lees meer
Dames Vs Lentezon

KFC Lentezon Beerse - Dames A KFCT 1-5

De tweede wedstrijd van onze dames was zo goed als een thuiswedstrijd. We moesten tien minuten rijden om onze verplaatsing naar Lentezon te maken. Lentezon Beerse is een damesploeg die al jaren meedraait op het nationale niveau. In een ver verleden speelde deze ploeg zelfs nog in 1e nationale. De ploeg waar we vandaag tegen speelde had dan ook nog een paar ex eerste klassers in hun rangen. 

Lees meer
Yellowred

Dames A KFCT - YR KVM 1-1

De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen was tevens ook een unicum in het Turnhoutse damesvoetbal. Voor het eerst kwamen onze dames uit in de nationale reeksen en het was ook de eerste competitie wedstrijd voor onze dames onder de naam van KFC Turnhout. Voor de eerste wedstrijd kregen onze dames de titelfavoriet YRKV Mechelen op bezoek. Voor de bezoekers telt alleen de kampioenstitel en willen absoluut vermijden dat ze op de eerste speeldag al punten moeten verliezen.

Lees meer