Nieuws

Doellijn

De fusie is bezegeld!

De Raad van Bestuur van KFC Turnhout is opgelucht dat de laatste stap in de fusie eindelijk voltooid is. De laatste weken werden in de media herhaaldelijk pogingen ondernomen om de fusie te breken. Vandaag kunnen we meedelen dat de KBVB bevestigt dat de fusie rond is. 

Lees meer
Beks

Sponsor in de kijker: Beks bedrijfswageninrichting

In welke markt zijn jullie actief ?
Beks maakt schuiven voor zowel bedrijfswagens als (lichte) vrachtwagens en dat doen weinigen ons na op dit niveau. We doen enkel en alleen schuiven. En die produceren wij volledig zelf.  Dat maakt ons uniek. Onze eindklanten zijn meestal service verlenende bedrijven zoals bijvoorbeeld verwarmingsinstallateurs, montagebedrijven en servicediensten. Daarnaast bedienen wij de nichemarkten van dierenartsen, Politie en andere hulpdiensten.
Ik zie 6 mensen op de foto staan, dat is heel wat voor een nichebedrijf.
Ons team bestaat zelfs uit een kern van 14 mensen: 6 fulltime medewerkers en 8 deeltijdse medewerkers die niet op de foto staan. Dat maakt ons flexibel maar toch groot genoeg om de norm in markt te kunnen zijn en blijven. We doen de productie helemaal zelf in Valkenswaard.

Lees meer
Stand van zaken 20 mei

Stand van zaken 20 mei

Beste KFCT speler,
Geachte ouder, sympathisant, voetballiefhebber,

Op de eerste plaats willen we iedereen bedanken voor het geduld en het vertrouwen in KFC Turnhout. De voorbije weken werd weinig informatie vrijgegeven omdat we enkel en alleen met correcte gegevens willen komen.

Wil je echter meer weten? Lees dan snel onze eerste: nieuwsbrief

Over de pasdag (6 & 7 juni) vind je meer informatie in deze:uitnodiging

Lees meer