Berchem Sport-KFC Turnhout 2-0

Kfc Turnhout

Eindstand oefenwedstrijd

Vanmiddag 3 januari om 13.00 uur speelde KFC Turnhout een oefenwedstrijd op het veld van Berchem Sport. Trainer Tom Moons besloot verschillende spelers in de eerste wedstrijd van 2016 de kans te geven zich te bewijzen. Tegen de derdeklasser Berchem Sport werd er met 2-0 verloren,  geen erg, belangrijker wordt volgende wedstrijd; zondag 10 januari om 14.30 uur in het Stadsparkstadion

KFC Turnhout – K.Lyra TSV

Hieronder een verslag van de Website van Berchem Sport ;

Berchem Sport speelde vanmiddag een onderhoudende oefenwedstrijd tegen vierdeklasser FC Turnhout.

Bij geelzwart maakte Romeo Van Dessel zijn wederopteden. Van Dessel speelde de volledige eerste helft. Als laatste man hield hij het sober maar efficiënt. Op één lange uitbraak na, die ei zo na een doelpunt opleverde. Voorts waren ook Nick Carrez en Jelle van Kruijssen enkele keren dicht bij een treffer.

Na de rust een volledig ander Berchem-elftal met veel jongeren, wat het spel zeker niet negatief beïnvloedde. In het slotkwartier nam de thuisploeg afstand van de Kempenaars met twee doelpunten van Rik De Kuyffer na voorbereidend werk van Troonbeeckx en Faes.

Berchem (1ste helft): Smet, Van Dessel, Paridaans, Geuens, De Bruyn, N. Carrez, Deryck, van Kruijssen, Audenaert, Mununga, Kamneng Djoum

Berchem (2de helft): Sulmon, Janssens, Absisan, Nwokoro, Badiane, Faes, Dirickx, Eboigbe, Troonbeeckx, De Kuyfer, Foucart

Doelpunten: De Kuyffer (1-0 en 2-0)

Scheidsrechter: Bert Daemen