De oefenmatchen van de A-ploeg en van de B-ploeg

De A-ploeg en de B-ploeg kwamen de afgelopen dagen in actie. Hierbij de korte verslagjes.

Zaventem – KFCT: 1-0

Afgelopen zaterdag speelde de eerste ploeg op Zaventem. In de eerste helft domineerde KFCT de tegenstander en kreeg het een vijftal grote kansen via onder andere Ebobo en Coeckelbergs. De thuisploeg probeerde te dreigen met een afstandsshot. In de tweede helft lukt de laatste pass minder waardoor er minder kansen waren. Door een misverstandje achteraan kon Zaventem op een diefje scoren. KFCT probeerde nog met slotoffensief maar het bleef 1-0.
Deze week is er geen oefenwedstrijd maar zal er goed doorgetraind worden. Dinsdag tegen Lyra-Lierse hoopt men verder te bouwen op de eerste helft van tegen Zaventem en zo klaar te zijn voor het echte werk bij de competitiestart.

KFCT B – Antonia B: 7-0

Een zeer sterke wedstrijd van onze B-ploeg tegen de vierde provincialer. Alle doelpunten vielen tussen minuut dertig en zestig. Vandermeiren (4), Huygen, Geudens en Goossens wisten te scoren.