Derby tussen KFCT en Vosselaar eindigt onbeslist

KFCT – Vosselaar: 2-2

De derby tussen KFCT en Vosselaar eindigde op 2-2. Na een wedstrijd met veel inzet kwam KFCT tien minuten voor het einde 2-1 voor maar kon het spijtig genoeg niet vasthouden.

Het eerste kwartier ging verloren aan de studieronde. De eerste kans van de wedstrijd was dan ook raak. Geudens kon mooi aanleggen voor een lob en zo doelman Horsten verschalken. Beide ploegen toonden veel inzet maar er volgden in de eerste helft weinig kansen. De eerste kans voor Turnhout was dan ook raak. Schijvenaars besloot op de lat maar Coeckelbergs knalde in de rebound zijn twee doel van het seizoen binnen. Net voor rust ging een voorzet/schot van Van Parys bijna binnen. Blondeel bracht nog net redding. De bezoekers kwam heel goed uit kleedkamers en zetten direct druk. Nijs pakte direct uit met een schot maar Horsten stond pal. Iets voorbij het uur was Dillien er dicht bij. Zijn eerste poging ging op de vuisten van Blondeel. De tweede spatte uiteen op de lat.
Een tiental minuten voor het einde was Dillien zijn moment gekomen en scoorde hij de 2-1. Lang kon KFCT hier niet van genieten want aan de overkant wist Kuijlaars de 2-2 te scoren.

De derby eindigt zo onbeslist op 2-2. KFCT loopt zo alvast een puntje uit op Tienen en Zwarte Leeuw.

KFCT: Horsten, Eyeson, Michiels, Geenen, Van Parys, Coeckelbergs, Dillien (87’ Machielsen), Versmissen, Van De Vel (75’ Jacobs), Schijvenaars, Proost
Vosselaar: Blondeel, Laurijssen, Lenaerts, Nijs, Geudens (75’ Adriaensen), Vaes, Kuijlaars, Dehond, Julien, Havermans, Defossez.
Gele kaarten: 22’ Proost, 56’ Michiels, 63’ Kuijlaars
Doelpunten: 17’ Geudens (0-1), 38’ Coeckelbergs (1-1), 79’ Dillien (2-1), 81’ Kuijlaars (2-2)