Derde gelijkspel op rij voor KFCT

KFC Turnhout – Tempo Overijse: 0-0

KFCT speelt net als in de vorige thuismatch 0-0 gelijk. Deze keer konden ze op basis van de kansen zeker een overwinning claimen.

Bij KFCT verving Coeckelbergs de geschorste Van De Vel. De eerste kans was voor de thuisploeg. Versmissen pakte uit met een steal maar de voorzet werd door Dillien naast gekopt. KFCT begon goed en kreeg iets voor het kwartier een heel goede kans via Coeckelbergs. Op voorzet van Dillien besloot onze nummer 14 op de lat. De rebound van Versmissen ging over. Aan de overkant ging de bal voor Overijse in de kluts maar geen van de bezoekers kon erbij. Iets voorbij het halfuur pakte Vander Elst uit met een voorzet waar Claes net niet aan kon.
Na de rust probeerde beide ploegen vooruit te voetballen. KFCT zag Dillien dreigen via een mooie dribbel maar zijn schot werd weggebokst door De Boodt. Ook Overijse kreeg een uitstekende kans maar een vrijstaande Spreutels kopte op Horsten. Nadien kreeg de thuisploeg de beste kansen.  Het begon met een mooie poging van Coeckelbergs die werd gered door De Boodt. Ook een keiharde knal van Van Parys werd met de vuisten gered door de bezoekende doelman. Bij de bezoekers bleef Spreutels de gevaarlijkste man maar net voor hij gevaarlijk kon werd hij succesvol getackeld. Net voor affluiten kreeg Proost nog een heel goede kans maar zijn schot ging via een bezoeker in corner.

Het bleef zo 0-0. Alweer een puntje maar daar schiet KFCT maar weinig mee op.

KFC Turnhout: Horsten, Eyeson, Paridaans, Van Parys,  Mafete, Dillien, Versmissen, Schijvenaars, Van De Walle (90’ Geenen), Coeckelbergs (79’ Goossens), Proost
Tempo Overijse: De Boodt, Bergiers (77’ Michiels), Vanderelst, Taelemans, Vleminckx, Vander Elst, Claes (77’ Beckers), Delorge, Weynants, Spreutels, Coquelle.
Gele kaarten: 14’ B. Vander Elst, 29’ D. Vanderelst, 61’ Coeckelbergs