"Het beste medicijn is punten pakken"

Mossel 4

KFCT won afgelopen weekend met 5-2 in de derby tegen Lille United en pakt zo onder de nieuwe coach Mike Mossel een zes op zes. We voelden onze nieuwe coach dan na de wedstrijd ook eens aan de tand.

“Ik weet niet of het een schokeffect is van de trainerswissel , het zit uiteraard allemaal ook een beetje mee. Ik heb uiteraard wel een paar dingen veranderd en dat pakt op het moment goed uit.”

Volgend weekend wacht een verplaatsing naar leider Hades. “We gaan ook daar ons eigen spel spelen en moeten als we met lef spelen van niemand schrik hebben. We gaan elke week opnieuw voor die drie punten gaan.”

Dankzij de zes op zes springt KFCT over City Pirates en krijgt het aansluiting bij de ploegen erboven. “Het is inderdaad al een mooi begin. Na Hades hebben we thuismatchen tegen Racing Mechelen en Berchem Sport. We hopen in dit drieluik toch ook nog wat punten te verzamelen. Het blijft een inhaalrace en er is nog een weg af te leggen maar we hebben er wel het nodige vertrouwen in. Het beste medicijn is uiteraard punten pakken.”

 

Mossel heeft de afgelopen weken samen met de technische staf heel hard gewerkt. “Het is inderdaad ook de verdienste van heel de staf waar een goede chemie hangt en we hopen nog vele mooie dingen te doen.”

Door Bart Hermans