Jeugdtornooi KFC Turnhout

Het moederdagtoernooi 2015 zit erop! We kregen 3 afmeldingen en zo kregen we 68 ploegen op de Leemshoeve, een terugblik met Bram Van Aelst.

3 ploegen haakten in extremis af, is dit een probleem voor de organisatie?

Uiteraard is dit niet prettig maar er zijn ontzettend veel vakantiegangers ook in onze club en daarom hebben we wel respect dat dit kan gebeuren. Sommige ploegen hebben dan een onderlinge oefenwedstrijd gespeeld.

Hoe blikt KFC Turnhout terug op dit toernooi?

We zijn zeer tevreden zowel sportief als organisatorisch was dit een voltreffer. Vooral de vrijdagavond was enorm gezellig; iets dat we gaan uitbreiden zowel op het veld en naast het veld J. Zaterdagvoormiddag waren de weergoden ons nog gunstig gezind maar in de namiddag kregen we spijtig genoeg druppels waardoor het duiveltjestoernooi veel natte kinderen kreeg i.p.v zweetdruppels.

Ege 9846
Ege 9813

 

Waren er sportieve hoogtepunten?

Resultaten zijn niet belangrijk in het jeugdvoetbal maar uiteraard krijgen we veel goals, lachende gezichten, teleurgestelde gezichten, fun, winaars en verliezers. We maakten een goede keuze door een opsplitsing Regionale en Provinciaal/Interprovinciaal niveau. Een mooi moment tijdens de prijsuitreiking zijn de clubliedjes die de spelers zingen.

Nu enkele dagen rust?

Neen hoor, zondag staan er alweer thuiswedstrijden op de agenda tegen Verbroedering Arendonk en Lommel United. De trein voor het seizoen 2015/2016 is echt vertrokken en het is geen boebeltrein maar een sneltrein!

Uitslagen Moederdagtoernooi 2015:

Categorie

 Ploeg Gew. U7         K.V.C Westerlo

Gew. U8  K.F.C.         Beekhoek Sport

Prov. U8                    KFCO Beerschot Wilrijk

Gew. U9                     K. Berchem Sport 2004

Prov. U9                    Sporting Borgerhout

Gew. U10                   K. Merksplas S.K.

Prov. U10                   K.V.C Westerlo

Gew.  U11                  K. Hove Sport

Prov/IP U11               R. Antwerp F.C.

Gew.  U12                  V.N.A. Wortel

Prov/IP U12               R. Antwerp F.C.

Gew. U13                   K.V.C Westerlo

Prov/IP U13               K. Antonia F.C.

 

Ege 9805

 

We willen alle helpende handen bedanken voor de geleverde inspanningen om dit jeugdtoernooi succesvol te laten verlopen. Zonder uw engagement zou zo’n organisatie niet lukken. BEDANKT !

 

Vanwege jeugd- en hoofdbestuur