Junior Ebobo: "De supporters geven met een warm gevoel"

Vandaag stellen we Junior Ebobo voor. De 25-jarige Ebobo kwam op vijftienjarige leeftijd bij NAC Breda terecht. Hij zou er uiteindelijk de beloften halen en zelfs enkele keren invallen bij de eerste ploeg.

“Ik hoopte daar dan ook door te kunnen breken maar door het aantrekken van een andere spits ging die droom niet door.” Uiteindelijk kwam hij terecht bij Cappellen waar hij een leuke tijd beleefde. “We speelden kampioen en het ging daar goed.” Daarna ging het via Liile en Houtvenne naar Pelt waar hij vorig seizoen speelde. “Daar ging het ook niet slecht. We hebben toen ook een wedstrijd gespeeld tegen Zaventem waar Hayk  coach was. We hebben er zelfs even neus aan neus gestaan, dus hij kende me wel toen hij me contacteerde. Meteen na de wedstrijd waren de plooien wel meteen weer gladgestreken.” , lacht de aanvaller, “Ik hoop dan ook met dit Turnhout mooie dingen te kunnen doen en een goed seizoen te draaien.”

De voorbereiding ging heel goed voor Ebobo. “We hebben een paar leermomenten gehad en dat is niet slecht. We zijn blijven werken en ik denk dat we er klaar voor zijn. We gaan het match per match bekijken.” Ebobo is ook lyrisch over de supporters van KFCT. “Ze geven me een warm gevoel. In de bekerwedstrijd zorgden ze voor veel sfeer en ze komen zelfs naar de trainingen zien. Echt heel leuk.”

Vanavond speelt KFCT zijn laatste oefenmatch tegen Lyra-Lierse. “Het is een leuke tegenstander maar ik hecht er ook niet te veel belang aan. Zaterdag gaat het om de knikkers en moeten we er staan om te proberen City Pirates te kloppen. Doelstellingen wil ik niet zetten. De bal is rond en we bekijken het week per week.”