KFC Turnhout op zoek naar vrouwelijk voetbaltalent

Dames Bus

Wie mee wil werken aan het verhaal Dames voetbal bij KFC Turnhout moet even contact opnemen via ons mailadres damesKFCT@gmail.com of via gsm nummer 0478/45.99.17 .

De laatste jaren zit het damesvoetbal in de lift, en ook KFCT heeft een sterke damesafdeling. Meer nog, onze club heeft 2 succesvolle damesploegen. Met onze eerste ploeg is er kans op promotie, tweede nationale was onze doelstelling. En voorlopig zit dat er nog altijd in, hopelijk kunnen we dit waarmaken. En ook met onze tweede ploeg willen we hogerop,  daar is ons doel is om binnen een paar jaar damesvoetbal te spelen op nationaal niveau. Onze ambities liggen hoog, we hebben ook de opstart van een derde ploeg in gedachten. En ook aan een dames jeugdploeg wordt gedacht. Daarom plaatsen we hier deze oproep ; welke dame voelt zich geroepen om onze club te vervoegen. Wie mee wil werken aan het verhaal Dames voetbal bij KFC Turnhout moet even contact opnemen via ons mailadres damesKFCT@gmail.com of via gsm nummer 0478/45.99.17 .

Iedereen is welkom, beginnende voetbalsters, jonge sportieve meisjes die door de voetbalmicrobe gebeten zijn. Maar ook dames die al langer meedraaien op verschillende niveaus. Onze bedoeling is ook onze twee al langer bestaande ploegen verder uit te bouwen in de breedte, en liefst met de nodige dames met ervaring. En dan indien mogelijk de opstart  van een derde ploeg en een dames jeugdploeg die onder de vleugels van KFCT jeugd zou opstarten. Dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Dames A 2
Dames B