Onze ploeg tegen KVK Wellen

Moons 2 3

zondag 1 mei om 15.00 uur in het Stadsparkstadion ;

KFC Turnhout - KVK Wellen

Vannacht namen we nog contact op met onze trainer Tom Moons ; normaal spelen we onze laatste wedstrijd van het seizoen, of er moet nog een appel uit de kast vallen. Hopelijk wint KFCT en dan wordt het wachten wat de concurrenten doen zondagmiddag. Dus we hebben het lot ivm. het eindronde ticket niet meer in eigen handen, dit door het spijtige verlies in Nijlen. Wij moeten er gewoon voor eigen publiek vol voor gaan en die drie laatste punten thuis houden.  En dan zien of er een klein of een groot feestje volgt .  

Volgende namen gaf Tom ons door ; Horsten, Turelinckx, Van De Vel, Michiels, Eyeson, Hultermans, Kocak, Owusu, Mohrman, Versmissen, Kamara, Van De Vreede, Ven, Geenen en Marijnissen. Twee spelers zijn hier twijfelachtig; Niels Van De Vel en Wolf Geenen.  

Spelers die zondag moeten opletten voor een derde gele kaart ; Horsten, Michiels, Mohrman, Versmissen en Van Der Heyden. 

Zondag 1 mei 15.00 uur in het Stadspark ;  KFC Turnhout – KVK Wellen 

Pizza 2

Voor de wedstrijd ;  geven wij de supporters de mogelijkheid om deel te nemen aan het eetfestijn Pizza a Volonté. 
Van 12 tot 14 uur zal een team koks ter plaatse pizza's komen bakken.  
Dit voor de prijs van 15 euro (leden Daaiherten) en 17 euro (niet-leden). 
Inschrijven hiervoor kan bij kenstevens_2@hotmail.com. Betaling is pas helemaal in orde na storting vna het bedrag op rekeningnr BE60 3770 6527 4670 (met vermelding naam en aantal personen). 

 

 

 

Na de wedstrijd ; zullen wij dan de Gouden Schoen KFCT uitreiken aan de beste speler van het seizoen. Dit zal plaatsvinden in de kantine boven de tribune, een half uur na de wedstrijd. Benieuwd wie er dit jaar zal winnen? Kom gerust af en sla achteraf nog een praatje met de andere supporters, terugkijkend op het seizoen 2015/2016. 

 

Gouden Schoen 3