Onze ploeg tegen St-Lenaarts

Moons 2

Deze kern begint zaterdagavond tegen St-Lenaarts

Hopelijk herstelt onze ploeg zich van de nederlaag op Vosselaar, de eerste helft was er nog goed, gevolgd door een mindere tweede. Maar nu is het weer thuis in het Stadsparkstadion en daar zijn de cijfers dit seizoen wel goed. St-Lenaarts is een ploeg die sterk startte dit seizoen , maar een serieuze terugval kende. KFC Turnhout ging in de heenwedstrijd winnen bij de toenmalige leider St-Lenaarts en hopelijk kunnen ze dat zaterdag overdoen. De wedstrijd begint al om 19.30 uur, en belooft spannend te worden !  

 

Vanavond na de laatste training namen we nog contact op met onze trainer Tom Moons. Hij meld ons dat Kocak er door familiale omstandigheden zaterdag er niet bij kan zijn. Jelle Van Der Heyden is twijfelachtig tegen St-Lenaarts. Volgendenamen voorlopig ; Horsten, Van De Vel, Michiels, Eyeson, Van Der Heyden, Hultermans, Mohrman, Versmissen, Ven, Kamara, Van De Vreede, Van Weert, Pellegroms en nog twee beloften.

  

Spelers die zaterdag moeten opletten voor een derde gele kaart ; Horsten, Michiels, Mohrman, Versmissen en Van Der Heyden 

 

Stadspark 2