Postformatie speelt mindere wedstrijd

Postformatiewedstrijd Dessel Sport - KFC Turnhout eindigt 3-2.

Pf

De postformatieselectie trok woensdagavond 26-02-2020 naar Tongerlo voor een oefenwedstrijd tegen Dessel Sport; de wedstrijd werd gespeeld op één van de kunstgrasvelden op het Sporta-complex.

De wedstrijd ging goed op en af en KFCT wist een 0-2 voorsprong bijeen te voetballen maar Dessel Sport vocht verbeten terug en kwam net voor rust terug tot 1-2.

Na de rust vergat KFCT de 1-3 te scoren en Dessel rook zijn kans en kwam op gelijke hoogte. Uiteindelijk ging Dessel met de overwinning lopen na een kopbaldoelpunt op hoekschop.

KFCT verdiende niet te verliezen maar we moeten eerlijk zijn .. KFCT speelde niet haar beste wedstrijd.

Dus met z'n allen .. 2 voetjes op de grond en blijven bouwen aan een mooie toekomst!