Sponsor in de kijker

Sponsor in de kijker: Ixina

KFCT neemt een kijkje in de keuken van Ixina! DOE MEE EN WIN

Wij hebben sinds kort IXINA Turnhout als sponsor van onze mooie club mogen verwelkomen.

Dat een Turnhoutse onderneming gelooft in ons project, daar kunnen wij alleen maar trots op zijn.

50-jarig bestaan

De keukenfabrikant viert dit jaar zijn vijftigste verjaardag. Ixina werd opgericht in Anderlecht en is dus een echte Belgische onderneming. Met een zestigtal vestigingen in ons land, maar verder ook in Europa én zelfs in China en Dubai is Ixina marktleider in zijn sector.

Veertien jaar geleden opende Erik Hoeben in Turnhout een Ixina-showroom. Zijn team, voornamelijk medewerkers uit de buurt, heeft de knowhow en het engagement in huis om het sterke merk lokaal in de markt te zetten. Dit doen zij op een heel persoonlijke en klantvriendelijke manier.

Ixina heeft keukens van hoogstaande kwaliteit en voor elk budget. Er wordt gewerkt met uiteenlopende en trendy materialen. Bovendien is elke keuken uitgerust met elektrotoestellen van gekende kwaliteitsmerken zoals Miele, AEG, Siemens, Bosch, Smeg, Zanussi enz. Klanten krijgen via de Ixina ontwerpers een 3D-concept op architectenniveau gepresenteerd, helemaal op maat en binnen ieders budget. Precies zoals de klant het wil!

Ixina Turnhout: Huiselijk en warm

De Ixina-vestiging in Turnhout heeft onlangs een complete metamorfose ondergaan. Zaakvoerder Erik geeft tekst en uitleg: “Met onze volledig vernieuwde toonzaal spelen we doelgericht in op de huidige manier van leven en wonen. Een keuken moet vandaag de dag vóór alles huiselijk zijn. Een ruimte waarin je kan werken, knutselen, huiswerk maken én kokkerellen. Bij uitstek een plek waar er wordt geleefd, met je favoriete kookboeken in het zicht en kruidenpotjes in open rekjes. De huidige keuken is het epicentrum in huis en wordt voor een deel geïntegreerd in de woonruimte. Deze tendens komt sterk tot uiting in onze uitgebreide showroom. Wij tonen er keukens die deel uitmaken van een living, die knusse leefhoeken zijn en die huiselijkheid en warmte uitstralen.”

Op zoek naar een nieuwe keuken?

Loop dan zeker binnen bij Ixina Turnhout. Erik en zijn team staan graag voor u klaar in hun mooie nieuwe showroom!

IXINA Keukens

Steenweg op Zevendonk 11b

2300 Turnhout

www.ixina.be

187816894 4308084945908482 2578182135764984478 N 3