U12 ploegen doen het ook goed indoor.

Kfct Zaal

In de kerstvakantie kwam de voltallige U12IP delegatie op verschillende dagen in actie in de zaal.

2 teams van KFC Turnhout kwamen in actie op de sterkbezette Play&sport cup in de Mintjensarena. O.a. Waasland Beveren werd opzij gezet, terwijl de andere elite ploeg Lommel Sk werd uitgeschakeld door Hades.

Zo kregen we een zeer mooie finale die al snel in het voordeel van blauw wit had beslist kunnen worden, een fysiek sterk Hades kon stand houden en won alsnog met 3-2. KFC Turnhout 2 won hun wedstrijd voor de plaatsen tegen Lyra Lierse.

Op het toernooi van Malle Beerse zagen we een mooie onderlinge wedstrijd tussen de 2 urnhoutse teams, nadien werden de teams van de sterke Eindhovense voetbalschool Joga Bonito opzij gezet.

Ook de buren van Vosselaar deden een gooi naar de eerste plaats maar het was KFC Turnhout die de Nederlanders af kon houden en met een veel ruimer doelsaldo oververdiend de beker mee naar huis mocht nemen.