U17 winnen nationale finale

U17210523

Zaterdag 20 mei stond de nationale finale van de Nieuwblad cup op het programma.

Op het veld van Waasland Beveren moesten onze jongens van de U17 het opnemen tegen Beersel Drogenbos.

In de eerste helft hadden onze jongens het meeste balbezit met enkele kleine kansen voor Senne, Mihael, Ylan en Ernest.

De tegenpartij loerde op de counter maar achteraan stonden Felins, Ben, Camil en doelman Warre scherp te verdedigen.

We gingen rusten met een logische 0-0. De tweede helft kregen we hetzelfde spelbeeld en waren er schoten van Ylan en Catalin.

Halfweg de tweede helft was er dan de verlossing, Felins klom boven iedereen uit op een hoekschop en kon scoren met een rake kopbal.

De tegenstander probeerde nog op te zetten maar onze jongens gaven niets meer weg.

Voor het 2e jaar op rij kroonden onze jongens zich tot winnaar van de nationale finale.

Proficiat aan trainers Guy en Ben en hun spelers voor deze prachtige prestatie!