Wim Horsten na KFCT-St.Lenaarts

Wim Horsten

napraten over de wedstrijd met Wim Horsten

Wim Horsten na KFCT-St.Lenaarts ; 

 

Ben zeer blij dat ik eindelijk een penalty pak, was mij dit seizoen nog niet gelukt. Als doelman moet je een hoek kiezen en deze maal zat ik goed. Issam Fariat plaatste de bal naar de rechtste hoek en die hoek had ik ook uitgekozen. Geeft mij natuurlijk wel een boost, zeker als je de wedstrijd dan afsluit met 1-0 winst.  

Onze mentaliteit was deze thuiswedstrijd op en top, er zat vandaag echt de juiste spirit in de groep. Ik treed onze trainer bij, elke week dat we een goede zaak konden doen in de klassering werd er gefaald. Is het de druk, waarom kunnen we het de ene week wel en de week nadien weer niet. We zouden eens een reeks moeten kunnen neerzetten.  

Verdedigend zat het vanavond erg goed, onze linies sloten goed aan. En het was nodig, Sint Lenaarts speelde erg goed, en we hadden het bij momenten erg moeilijk. Toch wel een verschil met vorige week in Vosselaar. Algemeen mogen we erg tevreden zijn over ons seizoen, als je ziet in welke omstandigheden we gestart zijn. Onze spelers zijn enorm gegroeid het bijna afgelopen seizoen. Een pijnpunt is nog wel dat we te veel tegendoelpunten slikken . 

 

Bart Goris

Actie Wim