Clubdiner 10 april ; KFCT-Lille

Derijckluc1984 1985 Site

Clubdiner in kader Memorial Luc De Rijck

Maak het jezelf makkelijk en kom op zondagmiddag 10 april dineren ten voordele van KFC Turnhout 

 

KFCT geeft de promotiestrijd nog niet op! De inzet van de thuismatch tegen Lille is dus hoog. Vooraf organiseren we in De Rekruut ons laatste clubdiner. In afwachting van de spannende derby willen we graag een vol huisMaak het jezelf makkelijk die zondagmiddag en kom dineren ten voordele vaKFCT! 

Deelnemen kost 50 euro (excl. btw). Daarvoor krijg je een topdiner met passende wijnen en water, een ticket voor de wedstrijd KFCT-Lille en een gereserveerde parkeerplek voor de match. Eten moet je toch ! 

 

D’VINE (http://www.dvineturnhout.be/) sponsort deze onvervalste derby, waar beide teams ongetwijfeld op het scherp van de snee voor de overwinning zullen strijden. 

Voorafgaandelijk aan dit treffen, ontvangen we u graag in ‘De Rekruut’ (Steenweg op Gierle 113, 2300 Turnhout). Zij schotelen ons dan volgend geheel verzorgd diner voor: 

Aperitief van het huis 

Aspergesoep met snippertjes woud ham en bieslook 

** 

Kabeljauw filet op een bedje van zuiderse ALBERT HEIJN-PEETERS GOVERS-groentjes met geplette REMOFRIT-aardappeltjes, olijfolie en Parmezaan kaas 

*** 

Bombe van witte chocolade met citroen/aardbei/appel 

**** 

Koffie 

Het aperitief bieden we u aan vanaf 12u. De deelnameprijs bedraagt 50 € (excl. btw; incl. wijnen, water en wedstrijdticket). Betalen doet u de dag zelf of desgewenst bezorgen wij u nadien een factuur. Parkeren voor het diner kan u op Campus Blairon recht tegenover De Rekruut. Na het diner voorzien we voor u een parkeerplaats aan het STADION STADSPARK (Parklaan 50, 2300 Turnhout). 

Bevestig uw inschrijving en het aantal personen alsook hun namen uiterlijk tegen 8 april 2016 middels antwoord op onderhavige mail, via onze commerciële cel of op http://www.kfct.be/events/wedstrijddiners

Het is tevens ons laatste clubdiner van het seizoen 2015-2016. In het kader van de Memorial Luc De Rijck zullen ook heel wat oud-spelers op het clubdiner aanwezig zijn. Ongetwijfeld voor velen een blij weerzien. Schrijf zeker tijdig in! 

23481 Restaurant Rekruut