Contractverlenging Niels Van De Vel

Niels Vdvel 3

Niels Van De Vel

Net bereikt ons het prachtige nieuws dat Niels Van De Vel heeft bijgetekend. Drie spelers hadden al een contractverlenging getekend, Wim Horsten(33),  Lennert Versmissen(18) en Kevin Eyeson(22). Onze jonge aanvaller Niels Van De Vel is 21 jaar, en heeft op zijn jonge leeftijd steeds onder een Turnhoutse vlag gespeeld.  

Hij werd als jonkie ontdekt bij  KV.Turnhout in 2011 en bleef er tot 2013. Toen deed hij de overstap naar FC.Turnhout, en daar kwam de grote doorbraak. Als achttienjarige speelde hij er zich in de ploeg, er werd er snel een vaste waarde. Daar was hij vorig seizoen de beste speler. De overstap naar de fusieploeg KFC Turnhout was dan ook een logische keuze, en Niels bewees dit jaar zijn gelijk. Hij was een van de meest regelmatige spelers dit seizoen.  

Gouden Schoen Niels 3
Niels Van De Vel In De Zaal 2

Niels Van De Vel is ondertussen ook een van de sterkhouders van zaalvoetbalclub Malle Beerse. Het is niet iedere voetballer gegeven om beide te combineren, voor Niels geen probleem. Bij beide clubs speelt hij zich iedere week in de kijker, een voorbeeld voetballer, en dat al op 21 jarige leeftijd. Hij past ook perfect in het plaatje visie van onze club KFC Turnhout ; jong en uit eigen streek.  

Niels 2 3