Karen Verrydt komt naar Dames KFCT

Karen De Red Flame 2

de Turnhoutse Karen Verrydt in sportieve cel Dames KFCT

Terwijl onze Dames A nog steeds op een mooie vijfde plaats staan, deze plaats geeft recht op promotie naar tweede klasse, wordt er volop werk gemaakt van het volgende seizoen. We hebben naar volgend seizoen nog vele talentvolle dames nodig, zowel voor de A als de B ploeg. In onze zoektocht naar de nodige talenten gaan we de deskundige hulp krijgen van Karen Verrydt. Karen is geen onbekende in het Belgische vrouwenvoetbal en komt onze sportieve cel vervoegen. 

Karen Verrydt begon haar eigen voetballoopbaan bij de jeugd van de Turnhoutse ploeg White Star Schorvoort. Daar werd zij ontdekt door de scouts van SK.Lierse, op jonge leeftijd vertrok Karen dus richting het Lisp. Ze werd er spoedig een vaste waarde in de eerste ploeg van Lierse, en speelde zo ook in de toenmalige BeNe League. Door haar sterk presteren bij SK Lierse kwam ze in de kijker bij de Red Flames beloften. En hier voetbalde ze ook erg sterk en schopte het tot kapitein van het Nationale Belofteploeg. Door kwetsuren kwam er echter een einde aan het mooie sprookje. De diagnose voor de nog erg jonge Karen Verrydt was staalhard ; stoppen met voetballen.  

Karen Verrydt (lierse 2) 2

De Turnhoutse Karen Verrydt kwam echter in beeld bij het bestuur van onze Dames, zij waren op zoek naar iemand die mee aan de sportieve toekomst van het vrouwenvoetbal binnen KFC Turnhout kon werken. Karen die regelmatig naar de Turnhoutse dames kwam kijken, werd aangesproken en de nodige gesprekken volgden. Samen rond de tafel met mensen van het bestuur en trainer Raf Hannes, en snel werd duidelijk dat Karen buiten haar voetballende capaciteiten ook andere troeven heeft. Er werden afspraken gemaakt dat zij samen met Raf mocht werken aan de uitbouw van Dames KFC Turnhout. We heten deze topper Karen Verrydt van harte welkom .   

 

Heb je belangstelling om ook bij de Dames KFC turnhout te spelen, neem contact op met  

Karen Verrydt GSM nummer 0493/714275 of  e-mail ; karen.verrydt@hotmail.com 

Raf Hannes  GSM nummer ; 0478/459917  

Karen Verrydt (red Flames 2) 3