De fusie is bezegeld!

Doellijn

De Raad van Bestuur van KFC Turnhout is opgelucht dat de laatste stap in de fusie eindelijk voltooid is. De laatste weken werden in de media herhaaldelijk pogingen ondernomen om de fusie te breken. Vandaag kunnen we meedelen dat de KBVB bevestigt dat de fusie rond is. 

De voorbereidingen van de fusie waren erg intens. Zowel het financiële als het juridische luik waren erg complex. Voor de verschillende onderdelen werd beroep gedaan op professionele ondersteuning. Daarom kunnen we vandaag met zekerheid stellen dat de financiële en juridische voorwaarden vervuld werden. 

We krijgen veel vragen over de samenstelling van het bestuur, nadrukkelijk over één persoon. Bij deze willen we bevestigen dat Marcel Hendrickx op geen enkele manier nog actief is in KFCT. Dirk Bertens is voorzitter van De Raad van Bestuur en het dagelijks bestuur wordt geleid door voorzitter Ignace Kroos. 

De club zal met stamnummer 148 spelen en daar zijn we heel trots op. Sinds 1912 verbindt het nummer 148 de Turnhoutse voetbalfans. Meer dan een eeuw later gaan we nummer 148 weer onder de aandacht brengen. Met alle uitdagingen die er bij horen. We zijn ons bewust dat de weg lang en moeilijk is. Maar we zijn bereid om de uitdaging aan te gaan. De jeugdwerking loopt gesmeerd, onze dames zullen straks nationaal spelen, de G-ploeg staat paraat en onze eerste ploeg is zich al aan het voorbereiden op 4de nationale. 

Een week geleden ontving onze jeugdwerking het Foot Pass 3 sterrenlabel en wonnen we zelfs de “Best practice award 2015” voor individuele begeleiding en ondersteuning van onze jeugdspelers. Wij danken ook de media voor de openheid van de afgelopen weken en hopen verder te kunnen gaan op de ingeslagen weg. Voor verdere vragen kan u terecht bij één van onderstaande vrijwilligers.

Voorzitter dagelijks bestuur
Ignace Kroos 

Voorzitter Raad van bestuur
Dirk Bertens

Sportief Manager 
Frank Belmans