Hasanovic: "Ik kijk er naar uit om terug op het veld te staan."

Vandaag is het de beurt aan Haris Hasanovic. Momenteel is hij hard aan het werken aan zijn terugkeer en hoopt hij snel terug op de velden te staan.

Hasanovic begon te voetballen bij VV Internos. In zijn jeugd verhuisde hij veel en daardoor ging het via ASWH en Dortrecht naar Baronie Breda. Daarna kwam hij even in België terecht bij Beerschot Wilrijk om daarna aan de slag te gaan bij RKC Waalwijk. Daar kwam hij vanwege een gescheurde kruisband echter niet aan spelen toe. Hij speelde daarna even bij IFC Ambacht om dan bij Sint-Lenaarts te gaan voetballen tot eind vorig seizoen. “Ik speelde daar wel wat wedstrijden maar die tegen Turnhout heb ik toen spijtig genoeg gemist.” Hasanovic heeft dezelfde zakenwaarnemer als Junior Ebobo. “Ik had ook nog andere opties maar het feit dat Junior ook had getekend en dat KFC Turnhout mij een aangename en ambitieuze club leek heeft me voor dit project doen kiezen.”

Hasanovic viel al snel in de lappenmand door een blessure aan de achillespees. “Ik kon ook niet goed meer wandelen en er moest nu wel iets gebeuren. Ondertussen werk ik samen de Jerre, onze kiné , keihard aan mijn terugkeer. Ik hoopte de match tegen de City Pirates te halen maar dat zal te vroeg zijn.”

Hasanovic kent de reeks en weet dat het seizoensbegin vrij pittig is. “Een verplaatsing naar de City Pirates is nooit een cadeau. We willen daar echter wel gaan winnen en zo een goede start maken. De week erna is het tegen het VW Hamme van mijn ex-coach Frank Magerman. Daar had ik ook heel graag bij geweest. Ook geen simpele ploeg om te bekampen. Als je dan weet dat daarna Hoogstraten, Hasselt en Vosselaar eraan komen weet je dat het inderdaad pittig gaat zijn.”

Hasanovic is heel positief over zijn eerste maanden bij de club . “We hebben bij de bekermatch al gemerkt dat de supporters fantastisch zijn. Verder wordt er hier heel professioneel gewerkt en is het een mooie club met ambitie. Ik kijk er dan ook naar uit om terug op het veld te staan.”