Vos: "Ik wil me hier de volle 110 procent inzetten."

Maandag legde KFC Turnhout met Caine Vos nog een nieuwe aanvaller vast. De 25-jarige Nederlander speelde vorig jaar bij reeksgenoot Zwarte Leeuw.

“Ik begon te voetballen in Roosendal bij twee clubs om daarna naar NAC Breda te gaan. Daarna ben ik in België terecht gekomen en heb ik gevoetbald bij Antwerp, Temse, Vosselaar en uiteindelijk Zwarte Leeuw.” Vos komt in Turnhout wel enkele oude bekenden tegen. “Tom Proost ken ik van bij Temse en ook met Junior Ebobo heb ik al samen gevoetbald. Ik kijk er echt naar uit en hoop zo snel mogelijk mijn steentje te kunnen bijdragen.” Vos was tijdens de eerste helft van de oefenwedstrijd tegen Lyra-Lierse nog aan het lopen op het terrein daarnaast. “De tweede helft heb ik wel gezien en ik denk dat die wedstrijd goed is voor het vertrouwen. Overmorgen begint het natuurlijk pas echt op de City Pirates maar ik heb er wel een goed gevoel bij.” Vos wil zo snel mogelijk in aanmerking komen voor een selectie. “Ik heb natuurlijk weinig wedstrijden gespeeld vorig seizoen maar ik ben er wel klaar voor. Ik wil zo snel mogelijk laten zien wat ik kan en zal met 110 procent inzetten.”

Hij blijft natuurlijk ook de zoon van Henk Vos. “Dat hoor je natuurlijk heel vaak en kan soms positief zijn maar de verwachtingen zijn dan ook soms hoog. Ik hoop hier bij dit ambitieuze Turnhout me verder te ontwikkelen en mee te helpen aan de doelstellingen van de club.”