KFC Turnhout grote winnaar in Westerlo op maandag 1 mei.

Foto001
Foto002
Foto004



Er stonden 8 teams in de finales van de Nieuwsblad cup in het Kuipje.

 

De dag begon om 9u met een wedstrijd tussen onze U16 en U17 tegen elkaar waarin onze U17 de wedstrijd won met 0-4.

Onze U17 gewestelijk had een moeilijke wedstrijd tegen Mariaburg. De wedstrijd eindigde in een 1-1 en daarna moesten strafschoppen beslissen en daar kroonde onze doelman Joffre zich tot een ware penaltykiller, hij stopte er 2 van de 4, met winst als gevolg.



De volgende finale was van onze U15 tegen ’s Gravenwezel-Schilde waarin we de hele wedstrijd baas waren maar geen doelpunt konden scoren, 0-0 en ook daar moesten strafschoppen beslissen.
Ook daar een hoofdrol voor onze doelman. Liam Uijtdewilligen stopte één penalty en zette de laatste en beslissende elfmeter zelf om.

 

Na de middag openden onze U9 de debatten tegen Lentezon, het werd al snel 8-2 waarna Lentezon terug beter in de wedstrijd kwam maar de overwinning kwam nooit in gevaar en met 10-7 een overtuigende en verdiende zege.

Ook onze U10 wonnen overtuigend, tegen Zwarte Leeuw werd het een duidelijke 6-2 overwinning.

 

U12 had een wedstrijd tegen Way To Play, spannende wedstrijd waarin onze jongens eerst op achterstand kwamen maar de scheve situatie werd rechtgezet en resulteerde in een 3-2 overwinning.

De enige finale waarin geen blauw-witte winnaar kwam, was van onze U13. Zij verloren de finale met 3-0 van KVC Westerlo.

 

Liefst 6 van onze teams hebben de finale gewonnen en gaan door naar de interprovinciale finales op donderdag 18 mei in Lokeren-Temse.

 

Foto005
Foto006