KFCT en Zwarte Leeuw verdelen de punten

KFCT – Zwarte Leeuw: 1-1

Bij KFCT kwamen ten opzichte van vorige week Michiels, Dillien en Schijvenaars in de ploeg. Jacobs en Mafete verhuisden naar de bank. Van De Walle zat niet in de kern. Voor de wedstrijd werden de vertrekkende spelers in de bloempjes gezet.

De eerste kans was voor de bezoekers maar Marien kopte naast. Aan de overkant kon Van Parys doorgaan. De linksachter kreeg de bal tot bij Dillien maar die schoot over. Halfweg de eerste helft zagen we een mooie uitbraak van de thuisploeg. Versmissen kon zich doorzetten en zorgen voor de assist voor Coeckelbergs die over knalde. Het was vooral de thuisploeg die kansjes kreeg. Na een korte drankpauze kwam Versmissen voor de goal maar ook hij knalde over. Net voor de rust probeerde Dillien nog vanop afstand maar het bleef 0-0 aan de rust.

Na de rust kwam Zwarte Leeuw steviger uit de kleedkamer. Lansu stak tot twee keer toe zijn neus aan het venster maar kwam niet tot scoren. Ook Dillien kreeg een grote kans voor de thuisploeg na balverlies in de defensie van de bezoekers. De poging van Dillien werd echter geblokt door doelman Truyts. Het was Turnhout dat op voorsprong kwam via Versmissen. Hij werd diep gestuurd en maakte koelbloedig af. Ze konden er achter niet lang van genieten. Een voorzet vanop links werd door Vanderheyden beheerst af. Na een half uur viel er een vrije trap te noteren van Dillien die net over ging. Van Belle leek te scoren even later voor Zwarte Leeuw maar hij maakte een fout op doelman Horsten. Versmissen kon voor de doelman alleen doorgaan maar via doelman Truyts ging de bal in corner. Het bleef spannend want ook Lansu kreeg een grote kans maar hij kon de bal niet goed raken.

KFCT: Horsten, Eyeson, Michiels (81’ Mafete), Geenen, Van Parys, Versmissen, Dillien, Schijvenaars (76‘ Machielsen), Van De Vel (67’ Jacobs), Coeckelbergs, Proost
Zwarte Leeuw: Truyts, Van Bezooijen, Marien, Vets (87’ Paulussen), Van Belle, Van Wanrooij (87’ Vos), Heylen-Buelens, Lansu, Faes (71’ Lauryssen), Van Asch, Vanderheyden
Gele kaart: 50’ Michiels, 75’ Bezooijen
Doelpunten: 64’ Versmissen (1-0),65’ Vanderheyden (1-1)