KFCT - Sint-Lenaarts : Voorbeschouwing en selectie

Schoolbord, Tactiek, Voetbal, 2011 4

Turnhout ontvangt vanavond rode lantaarn Sint-Lenaarts voor alweer een heel belangrijke wedstrijd. Sint-Lenaarts speelde vorig jaar ook in onze reeks in derde amateurklasse. Ginder werd het toen 1-2 en thuis werd het 1-1.

Sint-Lenaarts speelde heel lang in de provinciale reeksen maar kon in 2007 uiteindelijk promoveren naar de Nationale reeksen. Vorig jaar kon Sint-Lenaarts net zoals vele andere ploegen in derde amateur B mee promoveren met KFC Turnhout.

Sint-Lenaarts begon goed met een 2-0 zege tegen Hasselt. Vermits ze zeven punten hebben volgden er niet veel meer daarna. Een gelijkspel tegen Zwarte Leeuw en een overwinning thuis tegen Spouwen-Mopertingen leverden hen nog punten op. Op de vorige speeldag gingen ze pas op het einde onderuit tegen Hoogstraten. Het blijf een stevige ploeg die niet te onderschatten is.
Volgende spelers wisten de netten al te vinden dit seizoen bij Sint-Lenaarts: Van Den Brandt (3), Hofmans (2), Daas (2), Linkers, Wall, Gessner, Geladi en Van Trier.

KFC pakte een negen op vijftien. We staan voor vier belangrijke wedstrijden voor de winterstop want na zaterdag volgen nog Zwarte Leeuw, Overijse en Cappellen. Drie van de vier wedstrijden zijn ook thuiswedstrijden. Trainer Pelckmans wil er geen cijfer opplakken maar droomt ongetwijfeld van veel punten in deze wedstrijden.

Selectie


KFCT: Van De Walle is geschorst. Kern: Horsten, Turelinckx, Mafete, Paridaans, Eyeson, Van De Vel, Proost, Dillien , Schijvenaars, Van Parys, Versmissen, Coeckelbergs, Geenen en Jacobs.

KFCT – Sint-Lenaarts om 19h30 in het Stadsparkstadion