KFCT - Wijgmaal: Voorbeschouwing en selectie

Schoolbord, Tactiek, Voetbal, 2011 22

KFC Turnhout ontvangt vanavond met Wijgmaal de gedeelde nummer zes in het klassement. De troepen van speler/trainer Rocky Peeters hebben in principe niets meer te verliezen. Maar na de nul op zes in de laatste twee wedstrijden gaf Peeters in de kranten aan dat hij een reactie verwacht van de groep. 

KFCT is ondertussen ook al zes wedstrijden ongeslagen en aast op een nieuwe overwinning in het eigen stadsparkstadion.

De club werd in de jaren twintig opgericht en speelde in de loop der jaren zowel in de nationale als de provinciale reeksen. De laatste 12 jaar is Wijgmaal echter actief in de Nationale reeksen. Vorig seizoen werden ze vijfde in tweede amateur.

De doelpuntenmakers bij Wijgmaal zijn: Weuts (9), Fannes (8), Bammens (7), Da Silva Junior (6), Goedeweeck (3), Vanherberghen (3), Stockx (2), Colson (1), De Keukeleere (1), Kempeneers (1).

Selecties

KFC Turnhout:
Van Parys is geelgeschorst. Goossens (bil) revalideert. Paridaans is twijfelachtig.
Kern: Horsten, Turelinckx, Geenen, Michiels, Paridaans (?), Mafete , Eyeson, Machielsen, Van De Vel, Van Doorn, Proost, Van De Walle, Versmissen, Coeckelbergs, Jacobs, Schijvenaars, Dillien.


Wijgmaal

Bammens en Vanderstappen komen terug uit schorsing. Boogaerts is out met een teenblessure.
Kern: Vanwelkenhuysen, Vervecken, Bammens, De Keukeleere, Vanherberghen, Colson, Kempeneers, Vanderstappen, Stockx, De Donder, Pouckens, Fannes, Goedeweeck, Vermeylen, Da Silva Junior, Weuts en Tits.


KFC Turnhout - Wijgmaal : vanavond om 19h30