Mafete na de wedstrijd tegen Sporting Hasselt

Na de wedstrijd tegen Hasselt spraken we rechtsachter Guerschom Mafete.

“Het was een gesloten eerste helft waardoor er weinig kansen kwamen. In de tweede helft hebben we hoog druk gezet waardoor er meer ruimte kwam. Jammer genoeg konden we geen doelpuntje scoren en dus niet winnen.” 


KFC Turnhout heeft al wel vier wedstrijden niet verloren. “Dat is zo maar uiteindelijk zegt dat niet veel in het klassement en blijft alles nog dicht bijeen hangen.” Mafete verwacht in Tienen een gelijkaardige wedstrijd als in Wijgmaal. “Tegen een ploeg die het slot op de deur houdt en weinig zal proberen weggeven. We proberen daar toch punten te gaan pakken.”

Mafete speelde zijn vierde wedstrijd op rij. “Dat is heel leuk en hopelijk kunnen we nu verder bouwen aan de toekomst. Ik vind het wel leuk op de rechtsachter al besef ik dat ik aanvallend misschien nog meer moet brengen.” Mafete en Turnhout bekijken het match per match. “En we willen zo stilletjes aan uit die gevarenzone klauteren.” De 24-jarige Mafete hoopt zich nog veel te kunnen bewijzen. “Binnenkort komen de contractbesprekingen eraan en ik voel me hier wel goed dus we zien wel.” Aldus onze nummer zes.