Scoreloos gelijkspel tussen KFCT en Sporting Hasselt

KFCT – Sporting Hasselt: 0-0

Een wedstrijd zonder veel kansen eindigde op een logische 0-0 tussen KFCT en Sporting Hasselt.
 

Bij de bezoekers stond er geen Bjorn Ruytinckx op het wedstrijdblad. Bij KFCT probeerde Horsten voor de wedstrijd maar kon hij toch niet aantreden waardoor Turelinckx zijn plaats innam. De licht geblesseerde Dillien begon op de bank.

De eerste kans was voor Turnhout. Van de Vel probeerde vanop afstand maar zijn schot ging over. De bezoekers uit Hasselt reageerden een kwartiertje later maar Turelinckx bracht met de voet redding. Voor de rest was er veel inzet tussen beide ploegen maar eigenlijk amper kansen te noteren. Er werd dan ook met een logische 0-0 stand gerust.

De tweede helft begon een heel pak vinniger. Proost probeerde zijn wereldgoal van veertien dagen geleden over te doen maar de bal ging net over. Aan de overkant probeerde Wuytens met een kopbal maar die ging naast. Iets voor het uur waren de Limburgers er heel dichtbij maar Van Parys redde op de lijn met het hoofd. Het spel ging goed op en neer en de ingevallen Dillien waagde ook een poging maar doelman Vits bracht redding. Het spel bleef goed op en neer gaan maar de kans bleven wat achterwege. Net voor affluiten deed Dillien nog een mooie poging maar zijn trap werd vanonder de lat gehaald door Vits.

KFCT pakt zo een felbevochten puntje. Een gelijkspel waarmee beide ploegen weinig opschieten.

KFCT: Turelinckx, Michiels, Paridaans, Van Parys, Mafete, Versmissen, Schijvenaars, Van De Vel, Van De Walle (63’ Eyeson), Coeckelbergs (57’ Dillien), Proost
Sporting Hasselt: Vits, Janssen, Wuytens, Verbeeck, Emanet, Lagouireh (75’ Swers), Bracke, Proesmans (41’ Lagouireh), Timmermans, Lacroix, Durwael
Gele kaarten: 56’ Paridaans