Onze ploeg tegen Zwarte Leeuw

Foto 3 Tom Moons

Trainer Tom Moons kan na de laatste training van vanavond rekenen op heel zijn kern.

Trainer Tom Moons kan zaterdag op en tegen Zwarte Leeuw rekenen op een complete kern. Onze topscoorder Steven Van De Vreede was vorige wedstrijden tegen Lyra en tegen Thes Sport geschorst en mag eindelijk terug meespelen. Positieve problemen dus voor onze jonge trainer Tom Moons; wie in de ploeg en wie op de bank. Luxe problemen zijn ook problemen. Tom heeft echter nog 2 dagen om die knopen door te hakken. En weet van de heenwedstrijd dat de tegenstander uit Rijkevorsel een taaie klant is. KFCT stond toen 2-1 voor en werd door de jonge Leeuwen nog verslagen met 2-3. Voor dezelfde uitslag zouden wij nu willen tekenen, alle gekheid echter op een stokje. Hopelijk krijgen we een mooie en sportieve wedstrijd.

Tom laat nog niet in al zijn kaarten kijken en gaf voorlopig deze 16 spelers op, voor de wedstrijd nu zaterdagavond in Rijkevorsel tegen Zwarte Leeuw ; Horsten, Michiels, Eyeson, Mohrman, Hultermans, Van Weert, Van Der Heyden, Owusu, Kocak, Versmissen, Van De Vel, Ven, Kamara, Mensah, Van De Vreede en Pellegroms.

Spelers die zaterdag moeten opletten voor een gele kaart ; Horsten,Eyeson, Michiels, Mohrman, Hultermans en Van De Vel.

 

Zwarte Leeuw ging goed van start in 2016 met 4 punten op 6, een gelijkspel bij de leider Hades en winst tegen de rode lantaarn Lyra. Thuis in het Louis Van Roeystadion werd er dit seizoen nog niet verloren door de Leeuwen. Onder trainer Gert Jochems behaalde Zwarte Leeuw dit seizoen mooie resultaten en de jonge ploeg staat momenteel op een schitterende tweede plaats. Huidige spelers van Zwarte Leeuw met een Turnhout verleden; Thijs Schrauwen, Ruben Meynendonckx  en Tom Van Dyck. Spelers bij KFC Turnhout met een Zwarte Leeuw verleden zijn ; onze trainer Tom Moons, Wim Horsten, Alan Ven, Nurullah Kocak en Jelle Van Weert. 

Bart Goris