Real Madrid op de Leemshoeve

Tijdens de herfstvakantie komt Real Madrid naar de Leemshoeve. Voor de kinderen die zich hebben ingeschreven .. lees onderstaande.

Realkamp

Beste

deelnemer (ster),

wij kijken er naar uit je bij de Real Madrid Foundation Clinics op maandag 30 oktober 2017 bij KFC Turnhout te mogen begroeten. We verzamelen om 9:00 uur in de kantine, Steenweg op Merksplas 80, 2300 Turnhout.

We verzoeken je een trainingspak, voetbalschoenen en een regenjas mee te nemen. Door de deels ongewone belasting heeft ervaring uitgewezen dat meegebrachte blarenpleisters uitkomst bieden. Voor sportdranken met de juiste voedingsstoffen en tussen de middag een maaltijd zorgen wij. Op maandag krijg je je Real Madrid trainingstenue inclusief sokken en een bidon. Op vrijdag aan het einde van het voetbalkamp krijg je tevens de trainingsbal mee naar huis.

 

Wat kan je verwachten ?

4 dagen lang volg je 2 trainingssessies per dag (01.11.2017 geen training).

 

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 9.00 inloop
  • 9.20 opening
  • 9.30 warming up
  • 9.45 start 1estation training

 

Wat verwachten wij ?

Voetbalenthousiasme, trainingsambitie en discipline. Gebrek aan discipline en mogelijk verkeerd gedrag als bijvoorbeeld; geen respect voor trainers en medespelers, gebrek aan Fairplay, enz. kunnen zelfs tot uitsluiting leiden.

Wat maakt een voetballer kompleet? Hoe wordt je droom waarheid ?

Talent alleen is niet genoeg! Wij willen zien, dat prestatie en inspanning in overeenstemming zijn! Zelfbeheersing, respect, het kunnen winnen en verliezen(!) en Teamplay zijn voor ons heel belangrijk. En de beteren, meer ervarene of ouderen hebben een voorbeeldfunctie en helpen de zwakkeren! Heb jij dit alles in je, dan heb je een goede kans, je voor de regionale finale te kwalificeren of zelfs daarna naar Madrid af te reizen om daar voor te spelen.

 

Afsluitingsevenement:

Op vrijdag vanaf 14.00 uur zal er een feestelijke prijsuitreiking zijn, waarvoor ook jouw familie en vrienden hartelijk zijn uitgenodigd.

 

Het team van Real Madrid Foundation Clinics verheugd zich op een fantastische voetbalweek met jou!

 

Opvang:

  • De dagindeling (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag) ziet er als volgt uit; start van de trainingen om 09:00h, einde van de trainingen om 15:00h.
  • De opvang loopt van 08:00h tem 17:00h.

Downloads