Reclame in de Leemshoeve ? 

De Leemshoeve 2 3

Straks uw reclame op de schermen in de Leemshoeve?

KFCT biedt vanaf heden de mogelijkheid om uw reclame te laten verschijnen op de roterende beelden van de tv-schermen in De Leemshoeve. Daarnaast zal de aandachtige toeschouwer ook gemerkt hebben dat er een relighting van De Leemshoeve werd uitgevoerd. De facelift van De Leemshoeve kwam er dankzij onze sponsors Dilito en VDK-Interieur/Dakwerken Van de Kerkchof.

Wilt u uw reclame tonen op de tv-schermen in De Leemshoeve? Stap dan nu in en krijg de rest van het huidige seizoen er gratis* bij. Het hoeft niet gezegd dat de Leemshoeve een enorm druk bezochte kantine is en op deze manier een ideale kans om uw bedrijf in de schijnwerpers te plaatsen. Wenst u van deze aanbieding gebruik te maken, gelieve dan contact op te nemen met commercieel@kfct.be!

*Bij een contract van 2 jaar krijgt u gratis publiciteit voor de rest van het huidige seizoen.

 

Wat is relighting?

In veel gebouwen is de verlichting verouderd en energieverslindend. Relighting betekent: de verlichting van een bestaand pand renoveren op basis van een slim lichtplan. Omdat energie steeds meer kost, is LED-verlichting een ideale manier om te besparen én zacht te zijn voor het milieu. Bovendien verhoogt relighting het comfort voor de ogen en daardoor ook de productiviteit van de medewerkers.

 

DILITO, gevestigd in Gierle, importeert, assembleert en verdeelt kwaliteitsvolle LED-verlichting. DILITO doet relightingprojecten van winkels, kantoren en ateliers, maar werkt ook voor particulieren. Indien gewenst kun je een lichtstudie laten uitvoeren. Je kunt bij Dilito terecht met de KFCT-voordeelkaart. Meer info via info@dilito.com of www.dilito.com.

 

VDK-Interieur, uit Vosselaar, is al vele jaren actief in nieuwbouw en renovatie van kleine en grote woningen, en is gespecialiseerd in parket, vloer- en tegelwerkzaamheden, keukens, deuren en plafondbekleding. Met een meewerkende bedrijfsleider en de juiste, vaste vakmensen kan VDK-Interieur op maat van ieders ontwerp en budget dromen verwezenlijken. Meer info via info@vdk-interieur.be of www.vdk-interieur.be.

De Leemshoeve 3 2