Sponsor in de kijker: Dakwerken Cis van de Kerkhof

Cis Vd Kerkhof

Voor deze dakdekker is hoogtevrees een vreemd begrip. En geen enkel dak heeft nog geheimen voor hem. Wij stellen u graag voor aan Cis van de Kerkhof, zaakvoerder van ‘Dakwerken Van de Kerkhof Cis’ uit Vosselaar.

Cis, werk jij alleen of heb je mensen in dienst?

Mijn team telt 3 personen. Naast mezelf werk ik met 2 interim krachten die op fulltime basis met mij samenwerken. Onze projecten werken we samen volledig af alvorens we naar een volgende opdracht gaan. Wij willen graag ons team nog versterken met een 4e dakdekker. Alleen is het vinden van een ervaren persoon niet evident.

Werken jullie enkel voor particulieren of ook voor bedrijven?

Wij werken voornamelijk aan daken van particulieren. Maar bedrijven kunnen ons ook altijd contacteren. U kunt bij ons terecht voor verschillende werken. Van het plaatsen van nieuwe daken, dakgoten en dakoversteken tot isoleren reinigen of ontmossen van een bestaand dak. Wij werken voornamelijk met pannen maar ook platte daken met roofing hebben voor ons geen geheimen. Door onze ervaring garanderen wij kwaliteit en duurzaamheid en gaan wij geen enkel project uit de weg.

Waar ligt jullie focus? Bij nieuwbouw of renovatie?

Wij doen vooral renovaties, hier ligt ook onze sterkte. Geen dak is ons te hoog of te moeilijk om aan te beginnen. Van een kleine herstelling na een storm tot de renovatie van een compleet dak.

Zijn er trents in dakbedekking?

De laatste jaren wordt er in de bouwsector veel gemoderniseerd, zo ook in de dakbedekking. Vroeger was de dakbedekking meer golvend. Nu verkiest een klant meer platte dakbedekking. Zwart is dé kleur die de laatste tijd veel genomen wordt daar waar er vroeger meer met rode kleuren gewerkt werd.

Ook is trespa een product waar we de laatste jaren heel veel mee werken. Het is een heel sterk en stevig natuurlijk product en kan zowel als gevelbekleding als voor goten, dakkapellen en de afwerking van velux ramen gebruikt worden.

Natuurlijk volgen wij de trents op en gaan we naar vakbeursen zoals Batibouw maar heel veel geheimen heeft een dak niet meer van ons.

Hoe ben jij in deze business gerold? Vanwaar de interesse voor hoogtes en daken?

Na mijn studietijd ben ik in loondienst gegaan als loodgieter/dakdekker. Na een tijdje ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging en heb ik mezelf bijgeschoold tot kok. Zeven jaar lang heb ik dit met veel plezier gedaan maar het harde werken, 6 of 7 dagen aan een stuk van ’s morgens tot ’s avonds heeft me teruggebracht naar de daken. Ik ben dan als zelfstandig dakwerker aan de slag gegaan en doe dit nog steeds met veel passie en plezier.

Je website geeft aan dat je altijd snel ter plaatse bent in omgeving Turnhout. Hoe kan je dit blijven garanderen?

Wij proberen klanten altijd zo snel mogelijk te helpen. We brengen een eerste bezoek om naar de wensen van de klant te luisteren. Daarna wordt er een offerte opgemaakt en na akkoord plannen we de werken samen met de klant in. Natuurlijk zijn er ook altijd noodgevallen. Denk maar aan de storm van een paar weken geleden. Toen hebben we op een paar dagen tijd bijna 100 oproepen gekregen. Afhankelijk van de grootte proberen we dan direct de schade te herstellen. Een dakwerker is wel sterk afhankelijk van seizoenen en het weer. In de zomer bijvoorbeeld zijn de dagen langer en kan je ook meer werk verrichten.

Hoe ben jij verbonden met KFCT? Vanwaar de interesse in sponsoring?

Ik ben via de kinderen verbonden met de club. Mijn tweeling Jarne en Brett spelen bij de U19 en zijn al vanaf het begin van hun voetbalcarrière bij de club. Ik kom zelf ook graag naar wedstrijden van het 1e elftal kijken in het Stadspark Stadion. Club 148 is een gezellige ontmoetingsplaats waar sponsors kennis kunnen maken met elkaar en onder het genot van een drankje naar de wedstrijd kunnen kijken.

Welke raad heb je voor onze club?

Eigenlijk heel simpel. KFCT is goed bezig dus ‘keep up the good work’.

 

Cis, bedankt voor het interview, veel succes met je zaak en graag tot ziens in Club 148.

www.dakwerken-vandekerkhofcis.be