Sponsor van de maand : VAG Turnhout

Ege 5448

Sponsor van de maand

VAG TURNHOUT

Veel kans dat je hier ooit je auto door de carwash reed omdat je niet meer wist welke kleur hij oorspronkelijk had. Of dat je je eerste verhuizing deed met een gehuurde truck van dit bedrijf. Misschien kocht je er de auto waar je al zo lang naar op zoek was. “De VAG” is een begrip in Turnhout en zowat iedereen kent de weg ernaartoe. Een interview met Kris Vangeel.

BLAUW-WIT: “VAG, WAAR KLANTEN GRAAG TERUGKOMEN”. EEN OPVALLENDE SLOGAN.

Onze sector werd vroeger een beetje bezoedeld door mensen die snel geld wilden verdienen. Ze vergaten dat het in deze branche aankomt op hard werken en afspraken nakomen. Gelukkig is die tijd voorbij en zijn het de professionele spelers die overblijven. Dat maakt het voor de klant makkelijker om te kiezen. Wij zitten al heel ons leven in dit vak en weten hoe belangrijk vertrouwen en eerlijkheid zijn. Klanten merken dat en komen met plezier terug.

Ege 5450

BLAUW-WIT: IK ZIE HEEL VEEL MERCEDESSEN IN JULLIE SHOWROOM.

Jonge tweedehands-Mercedessen met garantie zijn onze specialiteit. We importeren die rechtstreeks uit Duitsland. Het gaat om wagens waar medewerkers van Mercedes Stuttgart maar zes tot twaalf maanden mee gereden hebben. We kopen die auto’s in grote aantallen aan, waardoor onze prijzen een stuk onder die van de concurrentie liggen. We krijgen hier dan ook mensen uit heel België over de vloer. Daarnaast zijn we ook dealer van het merk Seat.

BLAUW-WIT: DIE ‘WIJ’, DAT ZIJN JOUW BROER RUDY EN JIJZELF.

We leiden het bedrijf met z’n tweeën, ja. Onze ouders hebben VAG opgericht in 1971, toen we zelf nog maar net naar school gingen. We zijn dus met dit bedrijf opgegroeid.

Ege 5436

BLAUW-WIT: JULLIE VORMEN DUIDELIJK EEN SUCCESVOLLE COMBINATIE, MAAR DAT GELDT OOK VOOR DE COMBINATIE VAN DIENSTEN DIE JULLIE AANBIEDEN.

Dat is met de jaren zo gegroeid. Eerst was er de carwash en later zijn daar de huurservice en garage bijgekomen. Een sterke combinatie inderdaad.

BLAUW-WIT: IK MERK DAT ER OP DE MEESTE HUURWAGENS GEEN VAG-RECLAME STAAT.

Onze klanten willen een voertuig dat het hunne zou kunnen zijn. Waarom zouden ze dan met onze reclame rondrijden? Bovendien hebben steeds meer professionele klanten magnetische logostickers die ze op onze huurwagens kunnen aanbrengen. Daar wordt iedereen beter van.

BLAUW-WIT: HOEZO, KRIS?

Vroeger hadden de meeste bedrijven een eigen wagenpark met alle voertuigen die ze nodig hadden, maar daar zaten vaak voertuigen tussen die maar af en toe gebruikt werden. Vandaag de dag zie je dat bedrijven veel prijsbewuster en flexibeler omgaan met hun transportbehoeften, en dat ze voertuigen die maar af en toe nodig zijn, liever huren dan aankopen. Daarom zijn al onze huurwagens neutraal, op één exemplaar na. Dat gebruiken we voor promotie, bijvoorbeeld als KFC Turnhout bij ons aanklopt om iets te vervoeren.

Ege 5439

BLAUW-WIT: JULLIE ZIJN OOK SPONSOR VAN KFC TURNHOUT.

Een sportclub als KFCT is te mooi om niet ondersteund te worden. Jongeren aan het sporten krijgen blijft belangrijk. Dat was vroeger zo, en dat is nog altijd het geval. We begrijpen dat daarvoor niet alleen sportieve inspanningen nodig zijn, maar ook financiële. Daar willen we graag bij helpen. Ik ben zelf actief in een enduromotorclub met meer dan 400 leden en ik weet dus hoeveel energie zo’n organisatie vraagt. Gelukkig heeft KFCT ook een mooie ploeg vrijwilligers.

BLAUW-WIT: OP DE VORIGE SPONSORAVOND WAS JE BROER AANWEZIG. KOMEN JULLIE OOK NAAR DE VOLGENDE EDITIE IN APRIL?

Die staat met stip genoteerd in onze agenda. De sponsoravond is een ideaal moment om andere ondernemers te ontmoeten. Het zakelijke netwerk rond KFCT is trouwens verrassend sterk!

BLAUW-WIT: DANK JE VOOR HET INTERVIEW, KRIS. EN NOG VEEL SUCCES MET VAG.

Interview Guy Ooms

 

VAG NV 

info@vagnv.be

www.vagnv.be

Steenweg op Gierle 228
2300 Turnhout
014 41 87 77

Ege 5443