Tom Proost over het nieuwe seizoen

Img 1007

KFCT begint zaterdagavond als promovendus aan het nieuwe seizoen in tweede amateurklasse B. Onze middenvelder Tom Proost en met hem heel de ploeg zijn er klaar voor.
 

“De bekerpartij vorig weekend was natuurlijk een bittere pil om te slikken.  We hadden er meer van verwacht maar moeten dit nu dit weekend in iets positief proberen omzetten.” Zaterdag om 20h00 is het zover. “Dan begint  het echte werk. Dan kunnen we laten zien wat we waard zijn. We zijn er klaar voor en staan te popelen voor deze wedstrijd.” Turnhout begint wel weer een reeksje hoger. “Dat is ook alweer een niveau hoger maar ik denk dat dat deze ploeg zelfs beter moet liggen. We zijn niet meer de grote favoriet en kunnen dan rustiger spelen.”

Proost heeft er een goed gevoel bij. “Als ik de andere teams bekijk moeten we zeker niet onderdoen maar we zullen ons geen off-days kunnen permitteren want anders krijgen we problemen.” Proost bekijkt het ook liever in termen van de eerste vijf matchen. “Het is geen gemakkelijke start maar dan weten we waar we staan. Als we bijvoorbeeld in de topper volgende week tegen Thes kunnen stunten is dat heel mooi. Verliezen we dan kunnen we daar ook veel uit leren.”