Transfer Jelle Schijvenaars 

Jelle Schijvenaars 3

Inkomende transfer Jelle Schijvenaars

Jelle Schijvenaars tekent bij KFC Turnhout ! 

Bericht uit Eindhovens dagblad

Spits Jelle Schijvenaars (28 jaar) speelt volgend seizoen voor KFC Turnhout. De Veldhovenaar, die eind januari van Witgoor Sport naar OJC Rosmalen verkaste, heeft een overeenkomst bereikt met KFC Turnhout. Schijvenaars treft daar verdediger en dorpsgenoot Sjors Paridaans (30), die van Berchem Sport overkomt

 

Jelle zal samen met de ervaren spelers Wim Horsten, Tom Proost, Sjors Paridaans de jongeren mee op sleeptouw nemen. KFCT is ontzettend blij met deze versterking. 

Jelle Schijvenaars (Eindhoven, 9 juni 1987) is een Nederlandse aanvaller die op dit moment voor OJC Rosmalen speelt dat uitkomt in de Nederlandse Topklasse. Hij speelde eerder in de jeugd van FC Eindhoven en PSV. Jelle Schijvenaars haalde bij PSV het eerste elftal in een aantal oefenwedstrijden. In 2008 vertrok hij dan naar KVSK United waar hij maar 9 wedstrijden speelde om al in de winterstop van het seizoen 2008/2009 op huurbasis in Jupiler Pro League terug te keren bij FC Eindhoven. 

Jelle Schijvenaars 1

"Ik heb nu voor KFC Turnhout gekozen, omdat het totaalplaatje het beste is van de keuzes die ik had", geeft Schijvenaars aan. "Het is een ambitieuze club, met een leiding die weet wat ze wil en hetzelfde over voetbal denkt als ik. Ik heb goede hoop dat ik in een goed voetballende ploeg kom te spelen, waarin ik het best tot mijn recht kom. En dat mijn achterbuurman Sjors Paridaans er ook naartoe gaat maakte de keuze nog makkelijker." 

Jelle Schijvenaars 2

Jelle Schijvenaars past perfect in het sportieve plaatje dat de club voor de komende jaren heeft uitgetekend. Met zijn voorbeeldige mentaliteit en aanwezige prestatiedrang zal hij kunnen zorgen voor meer balvastheid en combinatievoetbal in het aanvallende compartiment.  

 

Jelle, welkom bij KFC Turnhout!