Wijgmaal - KFCT: Voorbeschouwing en selectie

Schoolbord, Tactiek, Voetbal, 2011 11

KFCT moet deze namiddag bij Wijgmaal op bezoek . De vijfde in de stand. De troepen van trainer Tom Soetaers doen het de laatste weken wel wat minder met een vier op vijftien als gevolg. Vorig weekend werd er 3-3 gelijkgespeeld op het veld van Hoogstraten.

De club werd in de jaren twintig opgericht en speelde in de loop der jaren zowel in de nationale als de provinciale reeksen. De laatste 12 jaar is Wijgmaal echter actief in de Nationale reeksen. Vorig seizoen werden ze vijfde in tweede amateur. De plaats die ze dus nu ook bekleden. Trainer van Wijgmaal is ex-prof en speelde onder andere bij Anderlecht, Ajax, Roda, Racing Genk en KV Mechelen.

Doelpuntenmakers dit seizoen voor Wijgmaal zijn: Weuts (5), Fannes (3), Bammens (2) en Da Silva Junior (2), Vanherbergen (1) en Goedeweek (1). Kurt Weuts lukte vorige week tegen Hoogstraten een hattrick.

Trainer Filip Pelckmans wil de drie punten meenemen vanop het kunstgras in WIjgmaal.

Selecties

Wijgmaal
Fannes en Vanherberghen komen terug uit schorsing. Peeters uit blessure.

Kern: Vanwelkenhuysen, Vervecken, De Keukeleere, Peeters, Vanherberghen, Bammens, Boogaerts, Stockx, Pouckens, Kempeneers, Colson, De Donder, Weuts, Marcos Da Silva, Fannes, Larivière, Goedeweeck, Tits en Vermeylen

KFC Turnhout:
Geen geschorsten of gebleseerden.

Kern: Horsten, Turelinckx, Mafete, Eyeson, Van Parys, Michiels, Paridaans, Coeckelbergs, Proost, Van De Vel, Dillien , Schijvenaars, Goossens, Versmissen en Van De Walle

Wijgmaal – KFC Turnhout : 05/11/2017 om 14h30