Nieuws

Schoolbord, Tactiek, Voetbal, 2011 46

KFCT - Hades Hasselt: Voorbeschouwing en selectie

KFCT ontvangt zaterdagavond Hades in het Stadsparkstadion. De ploeg uit Hasselt staat momenteel gedeeld derde in het klassement. Na twaalf wedstrijden behaalden ze eenentwintig punten.

RC Hades Hasselt heeft stamnummer 8721 en groen en wit als kleuren. Vorig jaar eindigden ze gedeeld twaalfde met tweeëndertig punten. Dit jaar doen ze het wel wat beter. 

Lees meer
Schoolbord, Tactiek, Voetbal, 2011 45

Racing Mechelen - KFCT: voorbeschouwing en selectie

KFCT gaat zondagnamiddag op bezoek bij Racing Mechelen. De club waar ex-bondsvoorzitter Francois De Keersmaecker voorzitter is staat momenteel gedeeld zevende in het klassement. Ze behaalden na elf matchen zeventien punten. De laatste twee speeldag namen ze wel een zes op zes.

Racing Mechelen heeft het stamnummer 24 en Groen en Wit als kleuren. Vorig seizoen speelden ze kampioen in onze reeks met één punt voorsprong op Pelt.

 

Lees meer
A New Design (1)

Berne Jacobs na de nederlaag op Berchem

 

 

KFCT verloor afgelopen weekend met zware 5-2 cijfers op het veld van Berchem Sport. We interviewden onze aanvaller Berne Jacobs. “We kwamen al vroeg op voorsprong maar pakten al even snel een tegendoelpunt. We werden drie keer gepakt op een stilstaande fase en dat is teveel! Uiteindelijk waren we niet scherper dan onze tegenstander en maakten ze al hun kansen keurig af.”


Een opvallende statistiek is dat KFCT de meeste doelpunten heeft gescoord en tegelijk de meeste doelpunten binnen krijgt in de reeks. “Ik heb het ook nog nooit gezien. Een ploeg die de beste aanval heeft van de reeks en tegelijk de meeste doelpunten tegen krijgt. Het is natuurlijk top dat we veel scoren, aan de tegendoelpunten zijn we aan het werken.”



 

Lees meer
Football 2147773 1926

Berchem Sport- KFCT: Voorbeschouwing en selectie

KFCT gaat vanavond op bezoek bij Berchem Sport. De Antwerpse ploeg staat momenteel gedeeld veertiende met elf punten. Berchem heeft stamnummer 28 en geel-zwart als kleuren.

Vorig seizoen eindigde Berchem elfde in het eindklassement met 33 punten. Ze begonnen het seizoen met een 0-1 overwinning op Lebbeke. Vervolgens zou het tot half oktober duren voor de ze de volgende overwinning konden behalen. Daartussen volgden een verlies tegen Cappellen (0-3), gelijkspel op City Pirates (2-2). 

Lees meer