Nieuws

Ladies Night 2

LADIES NIGHT - 10 december 2022

KFC Turnhout organiseert haar 1e Ladies Night.

Dames, verzamel jullie vriendinnen, (schoon)moeder, (schoon)zus(en) en schrijf je in voor deze gezellige avond op zaterdag 10 december in het Stadsparkstadion.

Lees meer
Schoolbord, Tactiek, Voetbal, 2011 44

KFCT - Sporting Hasselt: Voorbeschouwing

KFCT neemt het vanavond in eigen op tegen Sporting Hasselt. De Limburgers zijn de trotse leiders en periodekampioen in onze reeks.

Ze behaalden tot hiertoe 23 punten uit 9 wedstrijden. Ze begonnen tegen Bilzen met een gelijkspel (2-2) om dan drie keer op een rij te winnen tegen Beerschot (3-0), KV Mechelen (2-1) en op Berchem Sport (0-1). Begin oktober volgde er in eigen huis een 2-2 gelijkspel. Sindsdien hebben ze ondertussen weer viermeel op een rij gewonnen . Lyra-Lierse (2-3), FC Lebbeke (2-0), Hades (0-1) en Racing Mechelen (1-0) gingen voor de bijl. Hasselt scoorde zeventien keer en kreeg zeven doelpunten tegen.

Lees meer
Mmoyo3

Sponsor in de kijker : Mmoyo

KFCT ging op bezoek bij Mmoyo, het Turnhoutse bedrijf met een groot hart voor transport en logistiek. We spraken met Mil Verschueren en Paul Martens, de oprichters en bezielers van het bedrijf.

Lees meer
Schoolbord, Tactiek, Voetbal, 2011 43

Pepingen-Halle - KFCT: Voorbeschouwing

KFCT neemt het zondag op tegen SK Pepingen-Halle. De Brusselse ploeg heeft momenteel tien punten na acht wedstrijden en staat zo tiende in het klassement.

Ze begonnen met een overwinning op City Pirates (0-2). Daarna volgden er nederlagen tegen FC Lebbeke (0-2), Bilzen (2-1) en KVV Bocholt (0-2). Begin oktober wonnen ze nog eens , ditmaal thuis tegen Tongeren (3-0). Daarna volgden er een nederlaag op Beerschot (2-1) en een gelijkspel tegen Hades (1-1). Vorig weekend wonnen ze met 0-2 op het veld van Racing Mechelen.
 

Lees meer
Schoolbord, Tactiek, Voetbal, 2011 42

VAC Beerschot U23 - KFCT: Voorbeschouwing

KFCT moet zondag op bezoek bij de U23 ploeg van VAC Beerschot. Ze begonnen niet goed aan het seizoen met een één op twaalf na twee nederlagen tegen Lille United (0-2) en Sporting Hasselt (3-0). Daarna volgde een gelijkspel thuis tegen Lebbeke (1-1) en een nederlaag (4-0) op bezoek bij Hades. Sinds begin oktober zijn ze echter ongeslagen met overwinningen tegen Diegem Sport (1-3) en  Pepingen-Halle (2-1). Vorige speeldag speelden ze 1-1 gelijk op het veld van KSK Londerzeel. Hierdoor staan ze momenteel gedeeld tiende met acht punten uit zeven wedstrijden.

Topschutters bij VAC Beerschot zijn Jasper Goossens (2), Mohamed Hamad (2), Irvan Oetoehganal (1), , Naris Petkevicius (1) en Arno De Kuyffer (1).

VAC Beerschot heeft stamnummer dertien en paars en wit als kleuren. VAC Beerschot – KFCT op zondag 23 oktober om 15h00.

Lees meer