Nieuws

Schoolbord, Tactiek, Voetbal, 2011 49

KFCT - Bocholt: Voorbeschouwing en selectie

KFCT ontvangt dit weekend met Bocholt de negende in de stand. Ze hebben vierentwintig punten, zeven overwinningen, drie gelijke spelen en zeven nederlagen. Ze maakten zesentwintig doelpunten en kregen er tweeëntwintig tegen. De laatste vijf wedstrijden pakten ze een tien op vijftien na overwinningen tegen KFCT (3-2), Sporting Hasselt (0-3) en Beerschot VA-B (2-0), een gelijkspel tegen Berchem (0-0) en een nederlaag tegen Belisia Bilzen (2-0).

 

Lees meer
KFCT - City Pirates: Voorbeschouwing en Selectie

KFCT - City Pirates: Voorbeschouwing en Selectie

KFCT neemt het zaterdagavond in eigen huis op tegen City Pirates. De Antwerpse ploeg staat momenteel op de zestiende plaats met vijftien punten. Dat is één puntje meer dan ons en dat maakt het uiteraard een heel belangrijke wedstrijd.

City Pirates pakte de laatste vijf wedstrijden een zeven op vijftien en in de laatste drie zelfs een zes op negen met overwinningen tegen Bilzen (4-2) en Beerschot (1-2).

Topschutters bij City Pirates zijn  El Mokedem (7), Dani Wilms (4), Ebrahima Sawaneh (4), Jolan Truyzelaere (2), Sander Van Cauwenberg (1), Lcuky Omeruo (1), Nascimento Borges Emanoel (1) en Dominique Ernst (1).

Selectie KFCT: Akram Tourki, Berne Jacobs, Cisse Van De Vijver, Daan Broeckx, Jef Coeckelbergs, Louis Coeckelbergs, Rico Coeckelbergs, Lars Adriaansen, Reva Kreekels, Sander Emmen, Sander Geenen, Sepp Versmissen, Thibeau Hermans, Thomas Wils, Tom Proost, Ward Verwerft. 

KFC Turnhout – City Pirates op zaterdag 7 januari 2023 om 19h30 in het Stadsparkstadion.

Door Bart Hermans

Lees meer
Lyra-Lierse - KFCT : Voorbeschouwing en Selectie

Lyra-Lierse - KFCT : Voorbeschouwing en Selectie

KFCT moet deze namiddag om !!!13h30!!! op bezoek bij Lyra-Lierse.

Lyra-Lierse heeft het stamnummer 52 en Geel en Zwart als kleuren. Ze staan momenteel gedeeld zevende in het klassement met tweeëntwintig punten uit vijftien wedstrijden. Ze wonnen zes keer, speelden vier keer gelijk en verloren vijf keer. Ze scoorden zesentwintig keer en kregen twintig doelpunten tegen.

Ze begonnen met een één op negen aan de competitie na een nederlaag tegen Hades (0-1), gelijkspel tegen Diegem (1-1) en opnieuw een nederlaag, ditmaal op Cappellen (2-0). De eerste overwinning kwam er op 25 september op eigen veld tegen City Pirates (1-0) , ook de week erna op Bocholt werd er gewonnen (1-3). Thuis tegen Sporting Hasselt (2-3) volgde er opnieuw een nederlaag om vervolgens twee keer te winnen tegen KV Mechelen U23 (2-3) en Berchem Sport (6-0). Londerzeel (2-1) was de week erop te sterk en begin november gerakten ze niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Lille.

De laatste vijf speeldagen pakten ze een acht op vijftien tegen Pepingen-Halle (0-2 winst), Beerschot VA-B (1-1), Tongeren (2-0 verlies), FC Lebbbeke (1-0 winst) en Bilzen (2-2).

Topschutters bij Lyra-Lierse zijn Jordy Pfeffer (8), Seppe Kil (7), Mathias Nijs (3), Kayode Jason Adesanya (1), Elo Balbi (1), Maxim Volant (1), Gianni Vets (1), Mathias Schils (1), Jiri Struyf (1) en Jaric Schaessens (1).

Selectie KFCT: Daan Broeckx, Rico Coeckelbergs, Jef Coeckelbergs, Louis Coeckelbergs, Berne Jacobs, Sander Emmen, Reva Krekels, Sepp Versmissen, Emmanuel Verwaest, Sander Geenen, Tom Proost, Thomas Wils, Cisse Van De Vijver, Ward Verwerft, Akram Tourki en Thibeau Hermans.

Lyra-Lierse – KFC Turnhout op zondag 18 december om 13h30. Adres: Sportcentrum Doelvelden Welvaartstraat 101 Berlaar. Ook wel het Luc De Rijckstadion, vernoemd naar de betreurde speler van KFCT.

OPGELET: VERPLICHTE BUSCOMBI!!!

Door Bart Hermans

Lees meer
Tourki

Akram Tourki na de thuisnederlaag tegen Diegem Sport

KFC Turnhout speelde zaterdagavond tegen Diegem Sport, maar net als veertien dagen geleden verloor het met 1-2 zijn thuiswedstrijd. Turnhout kwam vroeg op voorsprong via een doelpunt van Akram Tourki, na de wedstrijd was hij bereid om ons te woord te staan. “We hadden vooraf samen naar de wedstrijd van Marokko gekeken op het WK, goed voor de sfeer in de groep. Vol vertrouwen zijn we ook aan de wedstrijd begonnen, maar Diegem kreeg direct 3 kansen op rij. We herstellen wel snel het evenwicht en scoren al voor het kwartier. Rico Coeckelbergs met een gemeten voorzet, ik ging door en gaf de doelman van Diegem het nakijken. En dan is het erg spijtig dat nog geen vijf minuten later de 1-1 al op het scorebord staat. Maar we speelden vanavond een goede wedstrijd, en drukken na de gelijkmaker stevig door.

Lees meer
Schoolbord, Tactiek, Voetbal, 2011 48

KFCT - K DIegem Sport : VOorbeschouwing en selectie

KFCT ontvangt dit weekend K Diegem Sport. Diegem is een dorp uit de provincie Vlaams-Brabant en een deelgemeente van Machelen. K Diegem Sport heeft 3887 als stamnummer en groen en wit als clubkleuren.

K Diegem Sport staat negende met twintig punten uit veertien wedstrijden. Ze hebben vijf keer gewonnen, vijf keer gelijk gespeeld en vier keer verloren. Ze scoorden twintig doelpunten en kregen er éénentwintig tegen.
 

Lees meer