Nieuws

Schoolbord, Tactiek, Voetbal, 2011 57

Sporting Hasselt - KFCT: Voorbeschouwing en Selectie

KFCT moet vandaag op bezoek bij Sporting Hasselt. Hasselt heeft het stamnummer 3235 en blauw-wit-groen als kleuren. Ze staan momenteel achtste met zevenendertig punten uit vijfentwintig wedstrijden. Ze wonnen tien keer, speelden zeven keer gelijk en verloren acht keer. Ze scoorden zesendertig doelpunten en kregen er vijfendertig tegen. Ze wonnen de eerste periode.

De laatste vijf wedstrijden pakten ze een twee op vijftien. Ze verloren tegen Diegem (3-2), Cappellen (0-4) en Bocholt (2-0). Ze speelden gelijk tegen Bilzen (0-0) en ook vorige week op Londerzeel (1-1).

 

Lees meer
Schoolbord, Tactiek, Voetbal, 2011 56

KFCT - Berchem Sport: Voorbeschouwing en selectie

KFCT ontvangt dit weekend in eigen huis met Berchem Sport de dertiende in de stand. Berchem telt momenteel achtentwintig punten (drie meer dan KFCT). Ze wonnen zeven keer, speelden zeven keer gelijk en verloren tien keer. Hun doelsaldo is vierendertig tegen drieënveertig.

In de heenwedstrijd werd het 5-2 na doelpunten van De Kuyffer (3), Neiman en Cappan. Voor KFCT waren dat Jef Coeckelbergs en Emmen.

 

Lees meer
Football 1406106 1921

KFCT - Racing Mechelen : Voorbeschouwing



KFC Turnhout ontvangt vandaag met Racing Mechelen (stamnummer 24 en Groen en wit als kleuren) de elfde in het klassement. Ze wonnen dit seizoen zeven wedstrijden, verloren er acht en speelden ook acht keer gelijk. Racing kon tweeëndertig keer scoren en kreeg zevenentwintig doelpunten tegen. Ze hebben momenteel negenentwintig punten.

De laatste vijf wedstrijden pakten ze een drie op vijftien . Ze speelden gelijk tegen Cappellen (1-1), Berchem (2-2) en Diegem (1-1). Tegen Hasselt (1-2) en Bocholt (2-1) verloren ze.

Bij winst nadert KFCT tot op twee punten van Racing Mechelen.

 

Lees meer