Nieuws

Football 2147773 1925

KFCT - FC Lebbeke: 2-2

KFCT – SK Lebbeke: 2-2

De wedstrijd tussen de twee promovendi kende uiteindelijk geen winnaar. KFCT begon nochtans heel sterk en kreeg in de eerste twee minuten al twee loepzuivere kansen maar kon de score niet openen. Jef Coeckelbergs en Berne Jacobs kregen in het eerste kwartier ook nog een kans maar het bleef 0-0. Aan de overkant pakte bezoeker De Pauw uit met een gemeten voorzet/schot , doelman De Fré zat er eerst nog tussen maar Van De Velde kon uiteindelijk de 0-1 op de bordjes zetten. Tegen het spelbeeld in kwamen de bezoekers zo op voorsprong.

Lees meer
Schoolbord, Tactiek, Voetbal, 2011 40

KFCT - FC Lebbeke: Voorbeschouwing

KFCT neemt het zaterdagavond op tegen FC Lebbeke. De Oost-Vlaamse club heeft geel en blauw als kleuren en het stamnummer is 8601. Het is een fusieclub van de ploegen Rapide Club Lebbeke en KSK Lebbeke die in 2016 samengingen.

Lees meer
Schoolbord, Tactiek, Voetbal, 2011 38

Lille United - KFCT: Voorbeschouwing

KFCT moet zondagnamiddag op Lille United voor een echte derby.

Lille United heeft het stamnummer 2618 en de kleuren Geel en Zwart. De club Lille speelde jarenlang in eerste provinciale maar is de laatste twee seizoenen aan een opmars bezig. Ondertussen vond er ook een fusie plaats met Gierle en Poederlee en zijn ze volop aan een nieuw stadion aan het bouwen in Poederlee. 

Lees meer